A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги суб’єктів господарювання!

Для ознайомлення "Методичні рекомендації щодо недопущення поширення випадків COVID-19 в закладах продовольчоъ торгівлі".Просимо прийняти до уваги.

12:08 10.04.2020

Електробезпека під час карантину

 Шановні дорослі! Слід пам’ятати, що наразі навчальні заклади закриті на карантин, тож вільного часу у дітей вдосталь і вони проводять своє дозвілля так, як вважають за потрібне. Але така поведінка може призвести до травмування, опіків, інших нещасних випадків, порушень чинного законодавства.

15:08 09.04.2020

ВСТУП У ВІЙСЬКОВІ КОЛЕДЖІ БЕЗ ЗНО

Під час вступної кампанії в 2020 році від абітурієнтів військових коледжів сержантського складу не вимагатимуть сертифікати із ЗНО. Їх можна подати за власним бажанням у разі не бажання складати іспити.

12:59 09.04.2020

Запрошуємо здати кров

Завтра,10 квітня, з 10:00 в актовій залі комунального некомерційного підприємства Харківської районної ради  «Мереф’янська центральна районна лікарня»  відбудеться забір крові. Варто пам’ятати, що прийом донорів проводиться на підставі документа, що посвідчує особу (паспорту).

10:03 09.04.2020

Благодійний проект адресної допомоги 

З 3 квітня 2020 року Міністерство соціальної політики та корпорація «АТБ» запустили спільний благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання.

16:25 08.04.2020

Порядок стягнення заборгованості за аліментами

Порядок стягнення заборгованості за аліментами. На практиці виникає ситуація, коли на підставі рішення суду про стягнення аліментів, відкрите виконавче провадження, а платник аліментів має заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини. Отже виникає питання у який спосіб має здійснюватись стягнення такої заборгованості за аліментами?

14:33 08.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень