A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

2018

В 2018 році заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Микиша та начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Катерина Кобець подали на конкурс кращі практики Мереф’янської громади – «Єдина система відеоспостереження – головний вартовий безпеки у Мереф’янській ОТГ» та «Жіноча рада Мереф’янської об’єднаної громади як інститут ефективної розбудови громадянського суспільства».

«Кращі практики місцевого самоврядування доводять, що громади можуть робити великі зміни і бути цікавими інвесторам, – зазначив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. – Помітно, що громади стали зацікавленими розповідати про свої успіхи, будувати власну репутацію як надійних та спроможних партнерів для бізнесу і держави у реалізації великих проектів».

Також перед початком урочистої церемонії нагородження Катерина Кобець розповіла Українському радіо про здобутки Мереф`янської громади та дала інтерв’ю Полтавській телевізійній студії «Місто» щодо діяльності Жіночої ради. Дмитро Микиша поспілкувався з представниками інформаційно-аналітичного порталу «Харьковские известия» на тему єдиної системи відеоспостреження Мереф'янської ОТГ.

Єдина система відеоспостереження – головний вартовий безпеки у Мереф’янській ОТГ

18 грудня, під час підсумкової конференції було відзначено практику «Єдина система відеоспостереження – головний вартовий безпеки у Мереф’янській ОТГ» та автора практики Дмитра Микишу нагороджено дипломом ІІІ ступеня за темою – «Формування безпечного життєвого середовища».

14:40:29 18.01.2019

Жіноча рада Мереф’янської об’єднаної громади як інститут ефективної розбудови громадянського суспільства

18 грудня, під час підсумкової конференції було відзначено практику «Жіноча рада Мереф’янської об’єднаної територіальної громади як інститут ефективної розбудови громадянського суспільства» та її автора Катерину Кобець нагороджено дипломом ІІІ ступеня за темою – «Інклюзивність регіонального та місцевого розвитку».

14:26:17 18.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень