A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

ДО ВІДОМА ВЛАСНИКІВ ПАСІК ТА СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ

21 березня 2024 року о 10:00 в актовому залі Мерефянської міської ради (вул. Дніпровська, 213) відбудеться зустріч, на якій будуть обговорені нормативні документи, що регулюють відносини в сфері бджільництва та сприяють  запобіганню отруєння бджіл засобами захисту рослин.

15:19 18.03.2024

Радон у питній воді: чим це небезпечно?

Радон – інертний радіоактивний газ, що без запаху, кольору та смаку. Утворюється в процесі природного радіоактивного розпаду радію в глибинах Землі. Радон легко виділяється з грунту в повітря. Його розпад супроводжується випромінюванням альфа-частинок і утворенням дочірніх продуктів, які теж є альфа-випромінювачами. Альфа частинки створюють радіоактивний аерозоль у повітрі.

14:04 18.03.2024

Як зміниться медичний огляд в 2024 році

З набуттям чинності Закону України «Про систему громадського здоров’я» підхід до гарантування здоров’я населення змінився – від боротьби з хворобами акцент перенесено на формування здорового способу життя та профілактику захворювань. Найбільш ефективними методами профілактики хвороб визнані вакцинація та виявлення захворювання на ранніх стадіях, коли лікувати його найпростіше.

09:06 18.03.2024

Вічна пам'ять Герою...

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни помер – військовослужбовець Збройних Сил України, мешканець громади: ВОЛЧКОВ Олександр Володимирович (25.06.1993 р. – 14.03.2024 р.) Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою!

19:26 15.03.2024

Почесні грамоти отримали керівники підприємств сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Мереф'янської громади

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення почесні грамоти отримали керівники комунальних підприємств цієї сфери діяльності  Мереф’янської громади.

15:10 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень