A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

2019

4 грудня відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» організатором якого вшосте виступає Міністерство розвитку громад та територій, у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Краща практика Мереф'янської громади "Молодіжна рада «Motion Team» – ефективні лідери змін Мереф'янської громади" отримала Спеціальну відзнаку.

На церемонії нагородження Мереф'янську громаду представляла Вероніка Чупріна - спеціалістка відділу та авторка практики.
 

У сучасних умовах розвитку громадянського суспільства значна увага приділяється молодіжній роботі. У Мереф’янській громаді Харківської області активно функціонує консультативно-дорадчий орган – Молодіжна рада, яка за рахунок місцевого, обласного бюджетів та коштів міжнародної технічної допомоги реалізувала більше сорока проєктів, активно співпрацює з різноманітними інститутами громадянського суспільства, представниками органів місцевого самоврядування та бізнес.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень