A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

2019

Переможці обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад "РАЗОМ В МАЙБУТНЄ" у 2019 році

Загальний рейтинговий список мініпроєктів учасників обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє" у 2019 році

 

Облаштування сучасного спортивно-оздоровчого майданчика для жителів мікрорайону "ДРП"

Проєкт спрямований на залучення дітей та молоді до здорового образу життя, використання вільного часу з користю, а також залучення мешканців до участі у проектах своєю працею, що підвищує відповідальність за майно, навчає їх бути відповідальним власником майна. Діти та молодь будуть проводити більше часу на свіжому повітрю, спілкуватися з однолітками, а дорослі своїм прикладом будуть навчати дітей, як потрібно використовувати свій вільний час, тому що діти нас не слухають, вони на нас дивляться. Тим паче, що в даному районі немає жодного спортивного майданчика, а дітей та молоді дуже багато.

09:50:57 13.02.2019

Облаштування кімнати для роботи з батьками дітей з особливими освітніми потребами на базі інклюзивно-ресурсного центру

Актуальність проблеми проєкту полягає в тому, що демократичні зміни у суспільному житті країни зумовили нове бачення, розуміння та переоцінку багатьох сталих положень. Інклюзія - це вимога часу! Вимога часу, виховання та освіта особистості на основі гуманістичних цінностей. Паритетними мають бути стосунки між батьками звичайних дітей та дітей, які потребують особливої уваги та їх батьками.

09:48:48 13.02.2019

Модернізація технічного обладнання в кіноцентрі "Спутник"

На сьогоднішній день у кіноцентрі «Спутник» існує ряд невирішених та надзвичайно актуальних проблем, найголовнішою з яких є застарілість технічного обладнання. Для того, щоб трансляція кінопоказів відбувалася на належному рівні, життєво необхідне придбання сучасного відео проектору та акустичної системи, які дозволять забезпечити високу якість зображення та звуковідтворення. Апаратура, яка використовується наразі, є зношеною, потребує заміни та більше 15 років є орендованою.

09:48:26 13.02.2019

Відновлення роботи шкільної теплиці для організації навчально-дослідницької роботи учнів Мереф'янської ЗОШ I-III ст. № 3

На території Комунального закладу «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» Мереф’янської міської ради Харківської області знаходиться занедбана теплиця, від якої на даний момент залишилися фундамент та каркас. Протягом багатьох років вона височіє над шкільним подвір’ям, не приносячи жодної користі. Раніше шкільна теплиця використовувалася за призначенням, в ній вирощували квіти та овочі. Під впливом часу конструкція теплиці потребувала виконання ремонтних робіт, проте, через відсутність фінансування, жодні ремонтні роботи проведені не були і наразі вона знаходиться в аварійному стані. Через те, що теплиця не функціонує, учні закладу вже тривалий час позбавлені можливості проводити навчально- дослідницьку роботу, вирощувати овочі для шкільної їдальні та доглядати за квітами, якими можна було б забезпечувати клумби площ та вулиць громади. Під час викладання предметів природничого циклу педагоги не мають змоги проводити практичні заняття з вирощування та догляду за зеленими насадженнями, що напряму впливає на естетичне виховання підростаючого покоління!

09:47:04 13.02.2019

Розвиток єдиної системи відеоспостереження на території Мереф'янської міської об’єднаної територіальної громади

Єдина система відеоспостереження - технічний комплекс рішень у галузі безпеки, що являє собою мережу об’єктів зі встановленими відеокамерами, які фіксують всі події, які відбуваються на території цих об’єктів та усередині їх. Вся інформація, що надходить із камер, записується локально на регістратори, дублюється на основний й резервний сервери та може бути доступною до перегляду не менш ніж два тижні. Реалізація проекту дозволить покращити рівень громадського порядку на території навчальних закладів, сприятиме профілактики злочинності та боротьби з нею, охороні прав, свобод та законних інтересів жителів громади. Система відоспостереження - це ефективний інструмент, який дозволить здійснювати контроль за поведінкою учнів, оперативно реагувати на конфлікти та вчасно попереджати їх ускладнення, з’ясовувати деталі конфліктів та їх причини тощо. Крім цього система відеонагляду працюватиме в режимі он-лайн та вестиме цілодобовий відеозапис всього, що відбувається в коридорах школи та на шкільному подвір’ї.

09:45:40 13.02.2019

Облаштування скверу імені Т.Г. Шевченка макетами об’єктів історичного спрямування для формування громадянської ідентичності жителів Мереф'янської громади

В одному з мікрорайонів міста Мерефи - «Артемівці» знаходиться сквер імені Тарас Григоровича Шевченка, який є своєрідним громадським простором мікрорайону. Поблизу скверу розташований Комунальний заклад «Мереф’янський ліцей імені Героя радянського Союзу В.П. Мірошниченка» Мереф’янської міської ради Харківської області, в якому навчаються 320 здобувачів освіти та Комунальний заклад «Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №2» Мереф’янської міської ради Харківської області, в якому дошкільною освітою охоплено 70 вихованців. В центральній частині скверу розташовано пам’ятник Тараса Шевченка, поряд з яким кожного року проводиться велика кількість тематичних заходів, такі як Шевченківські дні з нагоди дня народження та дня смерті Кобзаря, відбувається покладання квітів видатному діячу державотворення. Окрім цього, в сквері до вподоби відпочивати людям похилого віку та матусям з дітлахами.

09:44:35 13.02.2019

Створення скейт-парку на території Мереф'янської ЗОШ I-III ст. № 3 у м. Мерефа

Жителі мікрорайону «Оболона», особливо представники молоді, не мають можливості проводити своє дозвілля з користю, тренуватися на свіжому повітрі, тому що єдиною спортивною спорудою на території мікрорайону, яка більш-менш пристосована для занять фізичною культурою та спортом, є фізично застарілий спортивний майданчик, який знаходиться на території Мереф’янської ЗОШ І-ІІІ ст.№3. Саме тому він використовується жителями як у вечірній час (одразу після закінчення занять у загальноосвітній та дитячо-юнацькій спортивних школах), так і у вихідні дні. Проєктом пропонується обладнати частину території спортивного мйданчика сучасними елементами скейт-парку. Як показала практика, цей вид спорту є досить популярним серед молоді Мереф’янської молоді, отже, його завантаженість буде максимальною!

09:40:21 13.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень