A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Облаштування сучасного спортивно-оздоровчого майданчика для жителів мікрорайону "ДРП"

Дата: 13.02.2019 09:50
Кількість переглядів: 759

Проєкт спрямований на залучення дітей та молоді до здорового образу життя, використання вільного часу з користю, а також залучення мешканців до участі у проектах своєю працею, що підвищує відповідальність за майно, навчає їх бути відповідальним власником майна. Діти та молодь будуть проводити більше часу на свіжому повітрю, спілкуватися з однолітками, а дорослі своїм прикладом будуть навчати дітей, як потрібно використовувати свій вільний час, тому що діти нас не слухають, вони на нас дивляться. Тим паче, що в даному районі немає жодного спортивного майданчика, а дітей та молоді дуже багато.

Мета і завдання проєкту

Мета проєкту: розбудова спортивної інфраструктури на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади у 2019 році, із дотриманням бюджету 298 253 грн., для створення комфортного середовища для занять спортом 2 000 жителів мікрорайону «ДРП», з яких 200 дітей та 400 осіб - представників молоді.

Завдання проєкту: облаштувати сучасний спортивно-оздоровчий майданчик на території мікрорайону «ДРП» для занять ігровими видами спорту, такими як волейбол, міні-футбол, баскетбол.

Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень