A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

2018

«Через терни до зірок» (Галерея «Всесвіт і Сонячна система» у приміщенні початкової школи Комунального закладу «Мереф’янський медичний ліцей» Мереф’янської міської ради Харківської області)

Планування й організація освітнього простору приміщення початкової школи Комунального закладу «Мереф’янський медичний ліцей» Мереф’янської міської ради Харківської області здійснювалося в епоху застою та економічної стагнації (1977 рік). Це негативно впливає на розвиток особистості сучасного здобувача освіти, мотивації його до нових умов навчання, бо навіть площа класних кімнат не відповідає елементарним вимогам розташування обов’язкових навчальних зон. Така ситуація ставить під загрозу реалізацію проекту Нової української школи як у конкретному закладі загальної середньої освіти, так і в освітній системі Мереф’янської ОТГ взагалі. Щоб вимоги нового Державного стандарту не залишилися лише на папері, а освітня реформа принесла позитивні наслідки, терміново необхідно відкрити та розширити навчальний простір, урізноманітнити його організацію для учнів 1-4 класів відповідно до вимог Нової української школи.

09:54:46 04.09.2018

«Комфортні осередки дозвілля – запорука гармонійного розвитку особистості»

Даний проект охоплює Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 3. У закладі існує чотири групи, які відвідують 115 дітей. Дитячий заклад обслуговує усіх дітей дошкільного віку селища Селекційне, 50% дітей садочка – діти міста Мерефи. Павільйони на дитячих майданчиках знаходяться в аварійному стані, що загрожує життю та здоров’ю дітей.

09:51:20 04.09.2018

«Створення культурно-розважального осередку «Світлиця» в с. Кринички Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади»

В селі Кринички Мереф'янської об'єднаної територіальної громади вже понад двадцять років відсутній культурно-розважальний заклад, в якому мешканці села та прилеглих поселень могли б провести дозвілля, поділитися досвідом, підвищити рівень культурного та фізичного розвитку населення та ін. Тому виникла нагальна потреба в створенні культурно-розважального осередку. На даному етапі, в наявності є вільне приміщення, але воно потребує капітального ремонту та підведення комунікацій.

09:45:45 04.09.2018

Золото нації – спортивні діти. Облаштування скейт-парку на території Комунального закладу «Мереф’янська ЗОШ I-III ступенів №6» Мереф’янської міської ради Харківської області»

Останнім часом молодь Мереф’янської громади все частіше обирає екстремальні види спорту, такі як скейтбординг, роликові ковзани, самокати, тощо. На сьогоднішній день спеціалізовані майданчики, на яких можна було б безпечно та з користю провести свій вільний час, відсутні. Саме тому будівництво скейт-парку є надзвичайно актуальним та важливим проектом для нашої громади.

09:42:38 04.09.2018

«Безпечними сходами – разом в майбутнє»

Часто пересічна місцевість стає викликом для пішохіда. Про подолання перепаду висот не з чуток знають мешканці  західної частини міста Мерефи. Сходи по вулиці Холодногірській історично поєднують дві частини мікорайону. В низині розташовані – залізничний вокзал, автостанція, ринок, аптека, стадіон «Авангард», ТОВ «Скловолокно». На піднесенні знаходиться «Мереф’янська загальноосвітня школа I-III ступенів №4».

09:39:44 04.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень