A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Комфортні осередки дозвілля – запорука гармонійного розвитку особистості»

Дата: 04.09.2018 09:51
Кількість переглядів: 998

Даний проект охоплює Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 3. У закладі існує чотири групи, які відвідують 115 дітей. Дитячий заклад обслуговує усіх дітей дошкільного віку селища Селекційне, 50% дітей садочка – діти міста Мерефи. Павільйони на дитячих майданчиках знаходяться в аварійному стані, що загрожує життю та здоров’ю дітей.

Відсутність обладнання не дає дітям гармонійно розвиватись, активно відпочивати. Тому необхідно створити сучасний фізкультурно-ігровий комплекс, де б діти здобували необхідні знання, активно грались, відпочивали у сучасному естетичному середовищі. Потрібно демонтувати старі павільйони та встановити нові сучасні ігрові споруди на майданчиках (пісочниці, гірки, столи з лавами, гойдалки). На фізкультурному майданчику потрібно обладнати яму з піском, стояки для стрибків у висоту, колоду для вправ у рівновазі, балансири різної конструкції, гімнастичну стінку, дугоподібну драбину, ігрову стінку, баскетбольні щити, доріжку для бігу, смугу перешкод. Спортивну залу у приміщенні необхідно доукомплектувати інвентарем. Для того, щоб був належний підхід до групових та фізкультурного майданчиків, потрібно вимостити доріжки тротуарною плиткою та відокремити майданчики груп один від одного живою огорожею.

 

Мета проекту: надати змогу кожному вихованцю безпечно гратися, займатися фізичною культурою, отримувати задоволення від естетичного вигляду ігрового та спортивного обладнання, від занять та прогулянок.

 

Завдання міні-проекту: облаштувати дитячі та спортивний майданчики на території Мереф’янського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 3.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень