A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Створення скейт-парку на території Мереф'янської ЗОШ I-III ст. № 3 у м. Мерефа

Дата: 13.02.2019 09:40
Кількість переглядів: 913

Жителі мікрорайону «Оболона», особливо представники молоді, не мають можливості проводити своє дозвілля з користю, тренуватися на свіжому повітрі, тому що єдиною спортивною спорудою на території мікрорайону, яка більш-менш пристосована для занять фізичною культурою та спортом, є фізично застарілий спортивний майданчик, який знаходиться на території Мереф’янської ЗОШ І-ІІІ ст.№3. Саме тому він використовується жителями як у вечірній час (одразу після закінчення занять у загальноосвітній та дитячо-юнацькій спортивних школах), так і у вихідні дні. Проєктом пропонується обладнати частину території спортивного мйданчика сучасними елементами скейт-парку. Як показала практика, цей вид спорту є досить популярним серед молоді Мереф’янської молоді, отже, його завантаженість буде максимальною!

Мета і завдання проєкту

Мета проєкту: залучити дітей та молодь до особистісного розвитку через заняття спортом, сформувати у них розуміння необхідності здорового способу життя, сприяти зменшенню кількості дітей та молоді зі шкідливими для здоров’я звичками та провести загальноміське змагання з вуличних видів спорту для молоді Мереф’янської ОТГ.

Завдання проєкту: облаштувати територію Комунального закладу «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» елементами сучасного скейт-парку загальною площею 300 м2.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень