A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Створення функціонального скверу «Козацькі розваги» на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 15.11.2019 09:58
Кількість переглядів: 621

 

На території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади практично відсутні громадські простори для відпочинку та проведення дозвілля. Так, однією з проблем приватного сектору, який знаходиться в центральній частині громади та має назву «Вигін», є низька соціальна активність жителів, що призвело до погіршення якості життя мікрорайону (підвищення соціальної напруги, зростання кількості людей, особливо молоді, які вживають алкоголь та наркотики). З моменту заснування мікрорайону на даній території відсутня облаштована зона для відпочинку. На сьогоднішній день на вигоні знаходяться лише майданчик для гри в футбол, створений власними силами людей, та дитячий невеличкий майданчик.

 Мета і завдання проекту

Мета проекту: підвищити соціальну активність 3 642 жителів мікрорайону «Вигін», з яких 1 248 осіб - це молодь віком від 14 до 22 років, 596 осіб - діти віком від 6 до 12 років, 1 424 осіб - люди похилого та працездатного віку, 374 осіб - дошкільнята віком від 0 до 6 років, шляхом створення функціонального скверу «Козацькі розваги» загальною площею 4 200 м2 на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади та провести загальноміський захід спортивного спрямування «Козацькі розваги».

Завдання проекту: облаштувати територію новоствореного функціонального скверу «Козацькі розваги» комплектуючими 4200 м2 спортивно-гімнастичного майданчика та макетами візка, альтанки та вітряка.

Запланований сквер складатиметься з двох частин. В першій буде встановлено макети візка, альтанки та вітряка. В альтанці люди зможуть сховатися від спеки та дощу. Лави для відпочинку будуть встановлені між висадженими деревами, кущами та клумбами. Друга частина скверу стане спортивним майданчиком, який складатиметься з численних елементів для тренувань. Таке функціональне поєднання елементів дозволить створити громадський простір не лише для згуртування людей, а й для проведення численних заходів: як маленьких сімейних свят для жителів одного мікрорайону, так і масштабних загальноміських для мешканців усієї Мереф’янської громади!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень