A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Розвиток єдиної системи відеоспостереження на території Мереф'янської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 13.02.2019 09:45
Кількість переглядів: 931

Єдина система відеоспостереження - технічний комплекс рішень у галузі безпеки, що являє собою мережу об’єктів зі встановленими відеокамерами, які фіксують всі події, які відбуваються на території цих об’єктів та усередині їх. Вся інформація, що надходить із камер, записується локально на регістратори, дублюється на основний й резервний сервери та може бути доступною до перегляду не менш ніж два тижні. Реалізація проекту дозволить покращити рівень громадського порядку на території навчальних закладів, сприятиме профілактики злочинності та боротьби з нею, охороні прав, свобод та законних інтересів жителів громади. Система відоспостереження - це ефективний інструмент, який дозволить здійснювати
контроль за поведінкою учнів, оперативно реагувати на конфлікти та вчасно попереджати їх ускладнення, з’ясовувати деталі конфліктів та їх причини тощо. Крім цього система відеонагляду працюватиме в режимі он-лайн та вестиме цілодобовий відеозапис всього, що відбувається в коридорах школи та на шкільному подвір’ї.

Мета і завдання:

Мета міні-проекту: підвищити рівень безпеки на території закладів освіти Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади для 504 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, 70 вихованців дошкільного навчального закладу; покращити дисципліну та забезпечити оперативність реагування на конфліктні ситуації шляхом встановлення камер відеоспостереження.

Завдання міні-проекту: облаштувати Комунальні заклади «Мереф’янський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №2», «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст.№4» та «Мереф’янський ліцей імені Героя Радянського Союзу В.П.Мірошниченка» Мереф’янської міської ради Харківської області сучасною системою відеоспостереження.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень