A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відновлення роботи шкільної теплиці для організації навчально-дослідницької роботи учнів Мереф'янської ЗОШ I-III ст. № 3

Дата: 13.02.2019 09:47
Кількість переглядів: 1319

На території Комунального закладу «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» Мереф’янської міської ради Харківської області знаходиться занедбана теплиця, від якої на даний момент залишилися фундамент та каркас. Протягом багатьох років вона височіє над шкільним подвір’ям, не приносячи жодної користі. Раніше шкільна теплиця використовувалася за призначенням, в ній вирощували квіти та овочі. Під впливом часу конструкція теплиці потребувала виконання ремонтних робіт, проте, через відсутність фінансування, жодні ремонтні роботи проведені не були і наразі вона знаходиться в аварійному стані. Через те, що теплиця не функціонує, учні закладу вже тривалий час позбавлені можливості проводити навчально- дослідницьку роботу, вирощувати овочі для шкільної їдальні та доглядати за квітами, якими можна було б забезпечувати клумби площ та вулиць громади. Під час викладання предметів природничого циклу педагоги не мають змоги проводити практичні заняття з вирощування та догляду за зеленими насадженнями, що напряму впливає на естетичне виховання підростаючого покоління!

Мета і завдання проекту

Мета міні-проекту: створити громадський простір для організації навчально- дослідницької роботи 638 учнів Мереф’янської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, їхніх батьків та педагогів закладу; проведення різноманітних практичних завдань в рамках навчальних програм природничих наук; виховання любові у школярів до сільського огородництва, праці, допомоги у визначенні майбутньої професійної орієнтації; створення і майбутнього функціонування різноманітних творчих гуртків шляхом відновлення роботи шкільної теплиці.

Завдання міні-проекту: відновити роботу шкільної теплиці, розташованої на території Комунального закладу «Мереф’янська ЗОШ І-ІІІ ст.№3» Мереф’янської міської ради Харківської області для організації навчально- дослідницької роботи учнів, їхніх батьків та педагогів закладу.

Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень