A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

На об’єктах енергетичної інфраструктури Харківщини тривають відновлювальні роботи та розбір завалів

Про це йшлося під час спільного брифінгу Міністра енергетики України Германа Галущенка та начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова в Офіційному Медіацентрі ХОВА.

13:59 29.03.2024

Харківщина співпрацюватиме з Саксонією

Про це йшлося під час зустрічі заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова із Державним міністром та головою Саксонської державної канцелярії Олівером Шенком.

13:59 29.03.2024

Профілактика сальмонельозу

Сальмонельоз – гостре інфекційне кишкове захворювання, яке виникає при споживанні продуктів, заражених поширеними в природі мікроорганізмами сальмонелами. Основним місцем їх знаходження є кишечник тварин і людини. Сальмонели мають здатність не лише стійко зберігатися, а й розмножуватись в продуктах харчування, зокрема в м’ясних, молочних, холодці, бульйонах, паштетах, ліверній ковбасі та виробах із фаршу. За оптимальної температури 20-37 градусів незначне зараження продуктів через 4-6 годин перетворюється на масивне забруднення. При цьому не відбувається змін кольору, запаху, смаку самого продукту.

09:42 28.03.2024

Досвід співпраці Мереф'янської громади з Програмою USAID Програма DOBRE

З робочим візитом до Мереф'янської громади завітали керівництво Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" Програма DOBRE, на чолі з керівником Браяном Кемплом, а також представники Український кризовий медіа-центр.

14:44 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень