Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1252/23 «Про втрату чинності рішення ІІІ сесії Мереф’янської міської ради VI скликання від 28 січня 2011 р. «Про затвердження Положення про облік і використання безхазяйного майна та відумерлої спадщини у м. Мерефа»»

Кількість переглядів: 25
Скликання: VIII
Сесія: ХXXIV
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 19.05.2023
Дата оприлюднення: 23.05.2023
Автор: Овчарова І.М.
Номер документу: 1252/23
Назва документу: Про втрату чинності рішення ІІІ сесії Мереф’янської міської ради VI скликання від 28 січня 2011 р. «Про затвердження Положення про облік і використання безхазяйного майна та відумерлої спадщини у м. Мерефа»
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІVсесія Мереф’янської міської ради VІІІ скликання

 

РІШЕННЯ

 

від  19 травня 2023 року               м.Мерефа                           № 1252/23

 

Про втрату чинності рішення ІІІ сесії

Мереф’янської міської ради VI скликання

від 28 січня 2011 р. «Про затвердження

Положення про облік і використання

безхазяйного майна та відумерлої спадщини

у м. Мерефа»

 

             Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши лист Державної регуляторної служби України № 1490/20-23 від 20.04.2023р «Щодо втрати чинності рішення», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регуляторної політики, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва, гендерних і правових питань, депутатської діяльності, етики та регламенту Мереф’янської міської ради, з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та принципам державної регуляторної політики визначених статтями 4, 8, 34, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Визнати таким, що втратило чинність рішення ІІІ сесії Мереф’янської міської ради VI скликання від 28 січня 2011 р. «Про затвердження Положення про облік і використання безхазяйного майна та відумерлої спадщини у м.Мерефа» із наступними змінами.

2.При проведені процедури набуття права власності на безхазяйну річ і відумерлість спадщини на території Мереф’янської міської територіальної громади керуватись Цивільним кодексом України та іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до нього.

3. Враховуючи пункт 1 даного рішення начальнику юридичного  відділу  Мереф’янської міської ради підготувати інформацію для оприлюднення на офіційному веб - сайті Мереф’янської міської ради та  її виконавчого комітету. Начальнику відділу інформаційної діяльності та забезпечення доступу до публічної інформації Мереф’янської міської ради забезпечити висвітлення вищезазначеної інформації.

4.Рішення ради  набирає чинності з 01.06.2023року.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Мереф’янської міської ради з питань регуляторної політики, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва, гендерних і правових питань, депутатської діяльності, етики та регламенту та з питань  планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

Міський голова                                                                     Веніамін СІТОВ

Овчарова І.М.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень