Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1259/23 «Про втрату чинності рішення XІII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 05.05.2017 року «Про затвердження Порядку відшкодування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на міських та приміських маршрутах» (із змінами та доповненнями)»

Кількість переглядів: 26
Скликання: VIII
Сесія: ХXXIV
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 19.05.2023
Дата оприлюднення: 23.05.2023
Автор: Путятіна Н.Ю.
Номер документу: 1259/23
Назва документу: Про втрату чинності рішення XІII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 05.05.2017 року «Про затвердження Порядку відшкодування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на міських та приміських маршрутах» (із змінами та доповненнями)
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІVсесія Мереф’янської міської ради VІІІ скликання

 

РІШЕННЯ

 

від  19 травня 2023 року              м.Мерефа                          № 1259/23


 

                                                                         

Про втрату чинності рішення

XІII сесії Мереф’янської міської ради

VIII скликання від 05.05.2017 року

«Про затвердження Порядку відшкодування

компенсації за пільговий проїзд окремих категорій

громадян автомобільним транспортом загального користування

на міських та приміських маршрутах»

(із змінами та доповненнями)

 

Додержуючись принципів державної регуляторної політики визначених статтями 4, 8, 34 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи лист Державної регуляторної служби України від 14.04.23 №1113 та рекомендації Постійної комісії з питань регуляторної політики, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва, гендерних і правових питань, депутатської діяльності, етики та регламенту Мереф'янської міської ради, у відповідності до ст. 26 та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з закінченням дії «Програми соціального захисту населення Мереф'янської міської ради на 2017 рік» та «Програми соціального захисту населення Мереф'янської міської ради на 2018 - 2020 роки», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення XІII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 05.05.2017 року «Про затвердження Порядку відшкодування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на міських та приміських маршрутах» із змінами та доповненнями прийнятими в рішенні XVII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 26.01.2018 року «Про внесення змін до рішення XІII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 05.05.2017 року «Про затвердження Порядку відшкодування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на міських та приміських маршрутах».
  2. Враховуючи пункт 1 даного рішення, начальнику відділу соціально – економічного розвитку Мереф’янської міської ради підготувати інформацію для оприлюднення на офіційному веб-сайті Мереф’янської міської ради та її виконавчого комітету. Начальнику відділу інформаційної діяльності та забезпечення доступу до публічної інформації Мереф’янської міської ради забезпечити висвітлення вищезазначеної інформації.
  3. Рішення ради набирає чинності з 01.06.2023 року.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань  регуляторної політики, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва, гендерних і правових питань, депутатської діяльності, етики та регламенту Мереф'янської міської ради та на постійну комісію з питань освіти, культури, спорту молодіжної політики, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

 

Міський голова                                                             Веніамін СІТОВ

 

 

Путятіна Н.Ю.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень