Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1274/23 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, в'їзд Островерхівський, 1 гр. Моісеєнко Н.І., гр. Моісеєнко М.А.»

Кількість переглядів: 20
Скликання: VIII
Сесія: ХXXIV
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 19.05.2023
Дата оприлюднення: 23.05.2023
Автор: Кравцова Н.О.
Номер документу: 1274/23
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, в'їзд Островерхівський, 1 гр. Моісеєнко Н.І., гр. Моісеєнко М.А.
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІVсесія Мереф’янської міської ради VІІІ скликання

 

РІШЕННЯ

 

від  19 травня 2023 року             м.Мерефа                             № 1274/23

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки

для будівництва та обслуговування жилого будинку,

господарських будівель і споруд та передачі її у спільну

сумісну власність за адресою: м. Мерефа,

в'їзд  Островерхівський, 1 гр. Моісеєнко Н.І., гр. Моісеєнко М.А.

       

Розглянувши заяву гр. Моісеєнко Н.І., гр. Моісеєнко М.А. від 11.04.2023р. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в  м. Мерефа, в’їзд Островерхівський, 1 Харківського району, Харківської області та передачу її у спільну сумісну власність, керуючись  підпунктом 5 пункту 27  розділу Х, ст.ст. 12, 19, 40, 116, 118, 121, 186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»»,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), за адресою: м. Мерефа, в’їзд Островерхівський, 1  Мереф’янської міської ради, Харківського району, Харківської області.
  2. Передати безоплатно у спільну сумісну власність гр. Моісеєнко Наталі Іванівні, гр. Моісеєнко Миколі Андрійовичу  земельну ділянку загальною площею 0,1000 га (кадастровий номер 6325158801:00:145:0048) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), за рахунок земель житлової та громадської забудови, яка розташована м. Мерефа, в’їзд Островерхівський, 1 Харківського району, Харківської області.

 

  1. Гр. Моісеєнко Н.І., гр. Моісеєнко М.А. звернутися до органу державної реєстрації щодо оформлення права власності на земельну ділянку.

 

Міський голова                                                            Веніамін СІТОВ

 

Виконавець: Кравцова Наталія

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень