Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №  № 93 «Про  влаштування малолітньої дитини *** р.н., в сім’ю патронатного вихователя Долгової Т.М.»

Кількість переглядів: 31
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 8
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 29.05.2023
Дата оприлюднення: 31.05.2023
Автор: Цивковська О.М.
Номер документу:   № 93
Назва документу: Про  влаштування малолітньої дитини *** р.н., в сім’ю патронатного вихователя Долгової Т.М.
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 29 травня 2023 року                     м. Мерефа                                             № 93

 

Про  влаштування малолітньої дитини *** р.н., в сім’ю патронатного вихователя Долгової Т.М.

 

Відповідно до Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст. 252-255 Сімейного кодексу України, пунктів 15, 20, 27, 35 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя та Порядку оплати послуг патронатного вихователя та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною», Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами, рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради «Про запровадження послуги з патронату над дитиною» від 24.12.2021 року № 427, враховуючи Договір №49 про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя від 20.01.2022 , на підставі наказу Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради від 24.05.2023 № 62-ОД « Про передачу *** р.н., до сім’ї патронатного вихователя Долгової Т.М.», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради (протокол № 10 від  24.05.2023 року) , керуючись пп.21 п. «б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», діючи в інтересах малолітньої дитини, виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Влаштувати дитину, яка перебуває у складних життєвих обставинах *** р.н., який мешкає за адресою: Харківська область, м. Мерефа, вул. ***, в сім’ю патронатного вихователя Долгової Тетяни Миколаївни, *** року народження, яка проживає за адресою: Харківська область, м. Мерефа, вул. ***,  на термін з  24 травня 2023 року по 23 серпня 2023 року включно.

2. Службі у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради:

2.1. Підготувати проект договору про патронат над дитиною між патронатним вихователем, законним представником дитини та Мереф’янською міською радою.

2.2. Передати патронатному вихователю документи на дитину *** р.н., згідно з переліком, передбаченим законодавством.

2.3. Здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дитиною та умовами утримання і виховання дитини, забезпеченням її прав у сім’ї патронатного вихователя.

3. Комунальній установі «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»:

3.1.Здійснювати соціальний супровід сім’ї гр. ***р.н., з метою подолання складних життєвих обставин, що негативно впливають на їх життя, що  призвели до влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя, із залученням інших надавачів соціальних послуг.

3.2.Брати участь в діяльності міждисциплінарної команди для узгодження дій із забезпечення найкращих інтересів дитини, влаштованої в сім’ю патронатного вихователя, та комплексної підтримки в подоланні складних життєвих обставин сім’єю *** р.н.

4. Відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради:

4.1.Сприяти у забезпеченні призначення та виплати державної соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та оплати послуги патронату над дитиною *** р.н.

 5. Рекомендувати Комунальному некомерційному підприємству Мереф’янської міської ради  «Мереф’янська центральна районна лікарня»: забезпечити проведення медичного обстеження дитини *** р.н., у разі необхідності, надання стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Руслана ДЕЙНЕКУ.

 

 

 

Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ

 

 

ЦИВКОВСЬКА Олена

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень