Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 107 «Про надання дозволу гр. ***. на вчинення правочину щодо житла, право користування яким мають діти »

Кількість переглядів: 24
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 9
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 13.06.2023
Дата оприлюднення: 16.06.2023
Автор: Скрипник Л.І.
Номер документу: № 107
Назва документу: Про надання дозволу гр. ***. на вчинення правочину щодо житла, право користування яким мають діти 
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від 13 червня 2023 року                 м.Мерефа                                       № 107

 

Про надання дозволу гр. ***. на вчинення правочину щодо житла, право користування яким мають діти 

 

Розглянувши подання Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради від 05.06.2023 року №01-38/570, враховуючи заяву гр. ***. про надання дозволу на вчинення правочину щодо житла, право користування яким мають діти, відповідно до статей 31, 32  Цивільного кодексу України, статті 177 Сімейного кодексу України, статей 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», статті 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пункту 6.1. Правил опіки та піклування, затверджених спільним наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26 травня 1999 року №34/166/131/88, пунктів 66, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись пп.4 п.б ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Мереф’янської міської ради 

 

ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл гр. ***  р.н., що зареєстрований за адресою: м. Мерефа, в’їзд ***, на укладання договору дарування належних йому на праві спільної часткової власності 62/100 часток житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. ***, на ім’я *** р.н., зареєстрованої за даною адресою.

2.Зобов'язати гр. *** р.н., зберегти за малолітнім *** р.н., право проживання та користування житловою площею за адресою: Харківська область, Харківський район, вул. ***, та, протягом місяця після отримання відповідного дозволу, надати до Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради копію договору дарування 62/100 часток зазначеного житлового будинку.

3.Попередити гр. *** про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника Мереф’янського міського голови Руслана ДЕЙНЕКУ.

 

Міський голова                                                            Веніамін СІТОВ

 

Лариса СКРИПНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень