Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 126 «Про вибуття дитини, позбавленої батьківського піклування, *** р.н., з числа вихованців дитячого будинку сімейного типу матері-виховательки Цивковської О.М.»

Кількість переглядів: 100
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 10
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 11.07.2023
Дата оприлюднення: 14.07.2023
Автор: Лариса СКРИПНИК
Номер документу: № 126
Назва документу: Про вибуття дитини, позбавленої батьківського піклування, *** р.н., з числа вихованців дитячого будинку сімейного типу матері-виховательки Цивковської О.М.
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 11 липня 2023 року    

м. Мерефа

№ 126

 

 

 

Про вибуття дитини, позбавленої батьківського піклування, *** р.н., з числа вихованців дитячого будинку сімейного типу матері-виховательки Цивковської О.М.

 

       

 

 

Відповідно до статей 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пункту 6.1. Правил опіки та піклування, затверджених спільним наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26 травня 1999 року №34/166/131/88, пунктів 2, 3 Положення про дитячий будинок сімейного типу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 р. №564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», постанов Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та від 31.01.2007 року №81 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», на підставі заяв матері-виховательки гр. *** від 03.07.2023 р. та ***від 05.07.2023 р., враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради від 10.07.2023 року (протокол №13), керуючись пп.4 п.б статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Вивести з 13.07.2023 року дитину, позбавлену батьківського піклування,  *** р.н., з числа вихованців дитячого будинку сімейного типу матері-виховательки Цивковської Олени Миколаївни.

2. Внести зміни до пункту 2 вирішальної частини рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 08.11.2022 р. №242 «Про взяття на облік ДБСТ матері-виховательки Цивковської О.М. та продовження його функціонування на території Мереф’янської міської ради», а саме, виключити відомості про дитину, позбавлену батьківського піклування,  ***р.н.

3. Враховуючи пункти 1,2 даного рішення, Службі у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради підготувати проект додаткової угоди до Договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу матері-виховательки *** від 16 листопада 2022 р. №3/1-2022.

4. Відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради  вжити заходи щодо припинення виплати державної соціальної допомоги на дитину ***. та грошового забезпечення матері-виховательці  Цивковській О.М., у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.

5. Службі у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради вжити заходи щодо подальшого влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування,  *** р.н., до сімейних форм виховання.

6. КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» припинити здійснення соціального супроводження дитячого будинку сімейного типу матері-виховательки Цивковської О.М.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника Мереф’янського міського голови Руслана ДЕЙНЕКУ.

 

 

 

Міський голова                                                           

Веніамін СІТОВ

 

 

Лариса СКРИПНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень