Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 131 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13.06.2023 №99 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надає ВКП «Служба замовника» на території Мереф’янської міської територіальної громади»»

Кількість переглядів: 57
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 10
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 11.07.2023
Дата оприлюднення: 14.07.2023
Автор: Олена ЯБЛОНСЬКА
Номер документу: № 131
Назва документу: Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13.06.2023 №99 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надає ВКП «Служба замовника» на території Мереф’янської міської територіальної громади»
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 11 липня 2023 року    

м. Мерефа

№ 131

 

 

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13.06.2023 №99 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надає ВКП «Служба замовника» на території Мереф’янської міської територіальної громади»

 

       

 

 

Розглянувши доповідну записку заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. КОЛІНЬКО, враховуючи лист директора ВКП «Служба замовника» В.В. САМАРІНОЇ /вх. від 06.07.2023 №2126/ щодо відтермінування введення в дію тарифів на послуги з поводження відходами для бюджетних установ та інших споживачів до 01.08.2023 року, відповідно до п.п. 2 п.3 статті 4 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року № 1010 "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами", п.п.2 п. «а» ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Викласти п.3 Рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13.06.2023 №99 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, які надає ВКП «Служба замовника» на території Мереф’янської міської територіальної громади» в новій редакції, а саме:

«Ввести в дію тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для бюджетних установ та інших споживачів з 01.08.2023 року». 

2.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора ВКП «Служба замовника» Валентину САМАРІНУ.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОЛІНЬКО В.В.

 

Міський голова                                                           

Веніамін СІТОВ

 

Олена ЯБЛОНСЬКА

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень