Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №  № 1328/23 «Про втрату чинності рішення  XI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 14 липня 2017 року «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності» із наступними змінами»

Кількість переглядів: 59
Скликання: VIII
Сесія: XXXVI
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 14.07.2023
Дата оприлюднення: 19.07.2023
Автор: Муравйова О.
Номер документу:   № 1328/23
Назва документу: Про втрату чинності рішення  XI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 14 липня 2017 року «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності» із наступними змінами
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІ сесія Мереф’янської міської ради VІІІ скликання

 

РІШЕННЯ

 

від  14 липня 2023 року                м.Мерефа                          № 1328/23

 

Про втрату чинності рішення 

XI сесії Мереф’янської міської ради

VIII скликання від 14 липня 2017 року

«Про затвердження Положення про

конкурсний відбір суб’єктів

оціночної діяльності» із наступними змінами

 

Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши лист Державної регуляторної служби України №904 від 28.03.2023р «Щодо втрати чинності рішення», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регуляторної політики, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва, гендерних і правових питань, депутатської діяльності, етики та регламенту Мереф’янської міської ради, з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства та принципам державної регуляторної політики визначених статтями 4, 8, 34, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення XI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 14 липня 2017 року «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності» із наступними змінами.

2. При проведені процедури відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою незалежної оцінки майна комунальної форми власності  керуватись Законом України  «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до нього та здійснювати закупівлю послуг з оцінки майна у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі» з використанням електронної системи закупівель.

4. Враховуючи пункт 1 даного рішення начальнику відділу  соціально-економічного розвитку  Мереф’янської міської ради підготувати інформацію для оприлюднення на офіційному веб - сайті Мереф’янської міської ради та її виконавчого комітету. Начальнику відділу інформаційної діяльності та забезпечення доступу до публічної інформації Мереф’янської міської ради забезпечити висвітлення вищезазначеної інформації.

5.Рішення ради  набирає чинності з 01.08.2023року.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань  регуляторної політики, інвестиційної діяльності, розвитку підприємництва, гендерних і правових питань, депутатської  діяльності, етики та регламенту та  постійну комісію з питань  соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та житлово-комунального господарства.

 

Міський голова                                                                        Веніамін СІТОВ

 

 

Муравйова О.

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень