Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 139 «Про продовження строку подання пропозицій громадськості до Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини)»

Кількість переглядів: 120
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 11
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 20.07.2023
Дата оприлюднення: 20.07.2023
Автор: Трушковська О.І.
Номер документу: № 139
Назва документу: Про продовження строку подання пропозицій громадськості до Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини)
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 20 липня 2023 року    

м. Мерефа

№ 139

 

 

 

Про продовження строку подання пропозицій громадськості до Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини)

 

       

 

 

У зв’язку з необхідністю максимального урахування інтересів жителів Мереф'янської міської територіальної громади під час розробки Програми комплексного відновлення території Мереф'янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області (її частини), що постраждала внаслідок збройної агресії проти України та залучення громадськості до її розробки, визначення основних пріоритетів політики відновлення на місцевому рівні із дотриманням балансу інтересів усіх зацікавлених сторін, зважаючи, що у період з 16.06.2023 року по 05.07.2023 року надійшло всього 38 пропозицій від громадськості після оприлюднення рішення про розробку Програми, ураховуючи рекомендації Робочої групи з розроблення Програми комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області, утвореної рішенням виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13 червня 2023 року №103 про доцільність продовження строку збору пропозицій до Програми (протокол засідання робочої групи від 19.07.2023 № 1), керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 15-2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 14.10.2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Продовжити строк збору пропозицій громадськості до проєкту Програми на 15 днів, з 20.07.2023 року до 03.08.2023 року .

2. Доручити відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради забезпечити організаційне виконання п. 1.

3. Доручити старостам Утківського та Яковлівського старостинських округів організувати збір пропозицій від жителів.

4. Доручити відділу інформаційної діяльності та забезпечення доступу до публічної інформації Мереф’янської міської ради здійснити повторне оприлюднення оголошення про розробку Програми відновлення та збір пропозицій щодо її проєкту на офіційному веб-сайті Мереф’янської міської ради, у чат-боті територіальних громад «СВОЇ» та на сторінці Мереф’янської міської ради у соціальній мережі Facebook, із зазначенням кінцевої дати збору пропозицій громадськості, з моменту оприлюднення відповідного рішення виконавчого комітету.

5. Доручити Відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності Мереф’янської міської ради забезпечити комунікацію щодо отримання запитів від суб’єктів господарювання, органів самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, комунальних підприємств.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ЄРШОВА Сергія Володимировича..

 

 

 

Міський голова                                                           

Веніамін СІТОВ

 

 

Ольга ТРУШКОВСЬКА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень