Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 164 «Про припинення опіки над майном дитини-сироти *** та звільнення гр. ***. від здійснення повноважень опікуна над майном дитини-сироти ***.»

Кількість переглядів: 119
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 13
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 08.08.2023
Дата оприлюднення: 10.08.2023
Автор: Дар’я ОНАЦЬКА
Номер документу: № 164
Назва документу: Про припинення опіки над майном дитини-сироти *** та звільнення гр. ***. від здійснення повноважень опікуна над майном дитини-сироти ***.
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 08 серпня 2023 року    

м. Мерефа

№ 164

 

 

 

Про припинення опіки над майном дитини-сироти *** та звільнення гр. ***. від здійснення повноважень опікуна над майном дитини-сироти ***.

 

       

 

 

Відповідно до статті 25 Закону України «Про охорону дитинства», статті 74 Цивільного кодексу України, статей 11, 32 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пункту 60 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», на підставі заяви гр. *** про звільнення її від обов’язків опікуна над майном дітей-сиріт *** р.н., у зв’язку з досягненням ним повноліття, та *** р.н., враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради від 25 липня 2023 (протокол №14), керуючись пп.4 п.б ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Мереф’янської міської ради 

 

ВИРІШИВ:

1. Припинити опіку над частиною приватизованої квартири загальною площею 38,30 кв.м, житловою площею 19,00 кв.м, розташованою за адресою: Харківська область, Харківський район, ***, та належить дитині-сироті *** р.н., на праві приватної спільної сумісної власності.

2. Службі у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради вжити заходи, передбачені чинним законодавством, щодо прийняття від *** р.н., майна особи з числа дітей-сиріт *** р.н., яке розташоване за адресою: вул. *** Харківського району Харківської області.

3. Звільнити  гр. *** р.н., з 08.08.2023 року від здійснення повноважень опікуна над майном дитини-сироти ***р.н., що розташоване за адресою: Харківська область, Харківський район, ***, та належить дитині на праві приватної спільної сумісної власності.

4. Службі у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради вжити заходи, передбачені чинним законодавством, щодо прийняття від *** р.н., майна дитини-сироти *** р.н., яке розташоване за адресою: ***Харківського району Харківської області.

5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 20.12.2018 року №969 «Про встановлення опіки над майном дітей-сиріт *** р.н., та *** р.н.».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Службу у справах дітей та сім’ї  Мереф’янської міської ради.

 

 

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                                        

 

 

 

 

 

 

Вікторія КОЛІНЬКО

 

 

 

Дар’я ОНАЦЬКА

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень