Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №№ 1349/23 «Про затвердження порядку денного ХХХVІІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання  (ІІ пленарне засідання)                                                                 »

Кількість переглядів: 32
Скликання: VIII
Сесія: ХХХVIII
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 24.08.2023
Дата оприлюднення: 29.08.2023
Автор: Дядченко Т.П.
Номер документу: № 1349/23
Назва документу: Про затвердження порядку денного ХХХVІІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання  (ІІ пленарне засідання)                                                                 
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVIII сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

РІШЕННЯ 

 

від 24 серпня 2023 року                  м. Мерефа                                № 1349/23


 

 

Про затвердження порядку денного

ХХХVІІІ сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання  (ІІ пленарне засідання)                                                                 

 

         Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

 

  1. Про звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОЛІНЬКО В.В.. Доповідає ПАШКОВА О.А., начальник відділу управління персоналом.
  2. Про затвердження на посаду заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради ШИХОВОЇ І.В.. Доповідає ПАШКОВА О.А., начальник відділу управління персоналом.
  3. Про внесення змін до рішення І сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 19.11.2020 №11/20 (зі змінами). Доповідає ПАШКОВА О.А., начальник відділу управління персоналом.
  4. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Мереф’янської міської територіальної громади за 1 півріччя 2023 року. Доповідає ОРЛЕНКО Н.О., начальник відділу соціально-економічного розвитку.
  5. Про надання дозволу на списання аварійних дерев. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  6. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей, що знаходяться на балансі КНП  Мереф’янської міської ради «Мереф’янська центральна районна лікарня». Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  7. Про надання дозволу на передачу майна  з балансу КНП Мереф’янської міської ради  «Мереф’янська центральна районна лікарня»  на баланс Мереф’янської міської ради. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  8. Про створення Відділення надання соціальних послуг Захисникам та Захисницям України та членам їх сімей та затвердження Положення про комунальну установу «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»  у новій редакції. Доповідає ДЯДЧЕНКО С.М., директор КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  9. Про внесення змін до рішення ХХVI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 24.11.2022 року №1078/22.  Доповідає ДЯДЧЕНКО С.М., директор КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  10. Про внесення змін до рішення ХХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 14.07.2023 р. №1332/23 «Про утворення Органу опіки та піклування Мереф’янської міської ради». Доповідає ДЕРЕВЯНКО О.А., начальник Служби у справах дітей та сім’ї.
  11. Про розгляд електронної петиції. Доповідає БІДА Д.С., начальник відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності.
  12. Про затвердження Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка». Доповідає КОЛІНЬКО В.В., заступник міського голови.
  13. Про затвердження Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого та державного значення Мереф’янської міської ради на 2023-2025 роки». Доповідає КОЛІНЬКО В.В., заступник міського голови.
  14. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації  «Капітальний ремонт дороги по вулиці Коцюбинського на ділянці від вулиці Культури до вулиці Дніпровська в місті Мерефа Харківського району Харківської області». Доповідає КОЛІНЬКО В.В., заступник міського голови.
  15. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації  «Капітальний ремонт дороги по вулиці Культури на ділянці  від вулиці Коцюбинського до площі Перемоги в місті Мерефа Харківського району Харківської області». Доповідає КОЛІНЬКО В.В., заступник міського голови.
  16. Про закріплення майна на праві оперативного управління. Доповідає ШИХОВА І.В.
  17. Про внесення змін до рішення ХХVII сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 22 грудня 2022 року № 1105/22 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної громади на 2023 рік» (2050200000). Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюдджету та фінансів.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Щаслива, 32-а гр. Карасик О.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Південна, 11 гр. Клочан Н.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Овчаренка Дмитра, 2 гр. Поповичевій І.Г. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, проїзд Коцюбинського, 1 гр. Прокопенко Т.В., гр. Дубенко В.Б. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Корольова Академіка, 12-а гр. Рудяк В.Ф. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мірошниченка, 42 гр. Тимченко  М.Б. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Каховська, 24  гр. Ткаченко  В.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 153 гр. Харченко О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Слюсаренка генерала, 14 гр. Косміній М.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  27. Про припинення дії договору  оренди землі з ПрАТ «Київстар». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі, торгівельного павільйону в м. Мерефа, вул. Нетеченська, 24-А гр. Рижовій І.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  29. Про  надання  згоди на поділ земельної  ділянки на території Мереф’янської міської ради. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  30. Про    затвердження   детального     плану території  обмеженої вулицями Дніпровською, 5 Вересня, Набережна та об’єктами садибної  житлової забудови в м. Мерефа Харківського району Харківської області. Доповідає ЄРШОВ С.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

Міський голова                                                                    Веніамін СІТОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень