Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №   № 1365/23 «Про закріплення майна на праві оперативного управління»

Кількість переглядів: 29
Скликання: VIII
Сесія: ХХХVIII
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 24.08.2023
Дата оприлюднення: 29.08.2023
Автор: Сергієнко Т.П.
Номер документу:    № 1365/23
Назва документу: Про закріплення майна на праві оперативного управління
Прикріплені файли:

                                 МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVIII сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

(ІІ пленарне засідання)

 

РІШЕННЯ 

 

від 24 серпня 2023 року             м. Мерефа                                № 1365/23

 

Про закріплення майна

на праві оперативного управління

 

У зв’язку із необхідністю проведення аварійно-відновлювальних робіт (капітального ремонту) нежитлових будівель КЗ «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6» Мереф’янської міської ради Харківської області, пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації, враховуючи Розпорядження Харківської обласної військової адміністрації від 16 березня 2023 року №91 В «Про внесення змін до Програми підтримки систем життєзабезпечення Харківської області на період дії воєнного стану в Україні», керуючись статями 133, 137 Господарського кодексу України, статями 4, 27 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», п. 31 статті 26,  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

вирішила:

 

  1. Закріпити за Департаментом капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 04014080, місцезнаходження: Україна, 61022, Харківська область, місто Харків, майдан Свободи, будинок 5, Держпром, 4 під’їзд, 3 поверх) на праві оперативного управління для проведення аварійно-відновлювальних робіт (капітального ремонту) за рахунок бюджетних коштів нерухоме майно – нежитлові будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 з допоміжними будівлями та спорудами загальною площею 3800,8 кв.м, розташовані за адресою: Харківська обл., Харківський р., м. Мерефа, вулиця               5 Вересня, будинок 87 (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2505700863120), яке належить до комунальної власності Мереф’янської міської ради.
  2. Мереф’янському міському голові укласти договір із Департаментом капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації                     про безоплатну передачу пошкоджених нежитлових будівель Мереф’янської ЗОШ № 6  з допоміжними будівлями та спорудами в оперативне управління для проведення капітального ремонту та підписати акт приймання-передачі за Договором про безоплатну передачу пошкоджених нежитлових будівель Мереф’янської ЗОШ № 6  з допоміжними будівлями та спорудами в оперативне управління для проведення капітального ремонту.
  3. Доручити начальнику відділу житлово-комунального господарства та комунального майна Мереф’янської міської ради Сергієнко Т.П. провести всі необхідні заходи щодо державної реєстрації змін, затверджених даним рішенням.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Мереф’янської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку,  бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

 

 

Міський голова

Веніамін СІТОВ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень