Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 180 «Про організацію співробітництва з благодійною організацією «Благодійний фонд «До України з любов’ю»»

Кількість переглядів: 53
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 16
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 06.09.2023
Дата оприлюднення: 07.09.2023
Автор: Ірина ОВЧАРОВА
Номер документу: № 180
Назва документу: Про організацію співробітництва з благодійною організацією «Благодійний фонд «До України з любов’ю»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.22 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 06 вересня 2023 року    

м. Мерефа

№ 180

 

 

 

Про організацію співробітництва з благодійною організацією «Благодійний фонд «До України з любов’ю»

 

       

 

 

На підставі звернення благодійної організації «Благодійний фонд «До України з любов’ю» від 05.09.2023 року  з метою  забезпечення харчуванням внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищених верст населення Мереф’янської міської територіальної громади Харківської області, враховуючи рішення 1 сесії Мереф’янської міської ради VIII  скликання  №13/20 від 19.11.2020 року «Про розмежування повноважень  Мереф’янської міської ради», лист  Харківської районної військової адміністрації Харківської області  від 06.09.2023 року та   керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», ст.ст. 936-955 ЦК України, підпунктом 1, пункту «а» статті 29, підпунктом 1, пункту «а» частини першої статті 34, статтею 42 та  60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Меморандум про співробітництво між Мереф’янською міською радою, благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «До України з любов’ю» та фізичною особою – підприємцем КАСЬЯНЕНКО  М.О. (далі - Меморандум про співробітництво) додаток 1.

  2. Доручити в.о. міського голови секретарю ради Тетяні ДЯДЧЕНКО  підписати Меморандум про співробітництво.

3. В рамках Меморандуму  про співробітництво:

3.1. надати згоду на передачу в тимчасове відповідальне зберігання з правом використання частини приміщення та обладнання у будівлі за адресою: Харківська обл., Харківський район, м. Мерефа, вул. Довженка Олександра, 2, згідно переліку майна визначеному у додатку 2 та  встановити місячну плату за використання майна  в розмірі  1 (одна) гривня.

  3.2. доручити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Мереф’янської міської ради  Ірині ШИХОВІЙ укласти та підписати договір про відповідальне зберігання з правом використання вищевказаного майна.

  5. Прохати депутатський корпус Мереф’янської міської ради VIII скликання затвердити  дане рішення на найближчому сесійному засіданні ради.

  6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірину ШИХОВУ.

 

 

 

Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів ради

 

 

Ірина ШИХОВА

 

 

Ірина ОВЧАРОВА

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень