Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №№ 189 «Про внесення змін до додатку 1 до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 08.11.2022 № 236 «Про визначення уповноважених осіб щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду»»

Кількість переглядів: 21
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 17
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 12.09.2023
Дата оприлюднення: 14.09.2023
Автор: Олена Слиш
Номер документу: № 189
Назва документу: Про внесення змін до додатку 1 до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 08.11.2022 № 236 «Про визначення уповноважених осіб щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду»
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 12 вересня 2023 року    

м. Мерефа

№ 189

 

 

 

Про внесення змін до додатку 1 до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 08.11.2022 № 236 «Про визначення уповноважених осіб щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду»

 

       

 

 

У зв’язку із кадровими змінами та з метою забезпечення виконання Закону України «Про правових режим воєнного стану», керуючись п.п. 4 п. а ч. 1 ст. 34, ст. 40, ст. 52 та ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 7 ст. 13 Закону України «Про соціальні послуги», відповідно до  вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.1995р. № 57 «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України» (зі змінами), виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Внести наступні зміни до додатку 1 до рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 08.11.2022 № 236 «Про визначення уповноважених осіб щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду»:
    1. Пункт 6 Порядку складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду, викласти у такій редакції:

«6. Акт складається Відділом у 2 (двох) примірниках, засвідчується підписами представників КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» та спеціалістів Відділу, якими було здійснено відвідування та встановлено факт спільного проживання та здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи, начальника Відділу, міського голови (першого заступника міського голови, або заступника голови з питань діяльності виконавчих органів влади), а також особою, що потребує догляду, та особою, що здійснює / не здійснює догляд.

Акт скріплюється печаткою Мереф’янської міської ради.».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на профільного заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

 

Міський голова                                                           

Веніамін СІТОВ

 

 

Олена СЛИШ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО  

рішенням виконавчого комітету Мереф’янської міської ради

від 08.11.2022 р. №236

(зі змінами: рішення виконкому від 12.09.2023 р. № 189)

                                                                                      

ПОРЯДОК

складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду

 

1. Порядок складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду (далі – Порядок) визначає механізм складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та особами, які потребують постійного догляду (далі – акт)  Відділом соціального захисту населення Мереф’янської міської ради (далі – Відділ).

2.            Механізм складання акта визначено відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.1995р. № 57 «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України» (зі змінами). 

3.            Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.1995 р. № 57 «Про затвердження Правил перетинання державного кордону громадянами України», Порядком та іншими нормативно-правовими актами.

4.            Відділ має повноваження щодо складання акта здійснення догляду:

-              за особами з інвалідністю І чи ІІ групи;

-              особами, які потребують постійного догляду, що здійснюється одним із членів сім’ї першого ступеня споріднення.

5. Складання акта проводиться Відділом із залученням представників Комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг», депутата Мереф’янської міської ради (за згодою) в присутності сусідів-свідків на підставі письмового звернення (у довільній формі) особи з інвалідністю І чи ІІ групи, або особи, яка здійснює догляд, до Відділу соціального захисту населення Мереф’янської міської ради.

6. Акт складається Відділом у 2 (двох) примірниках, засвідчується підписами представників КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» та спеціалістів Відділу, якими було здійснено відвідування та встановлено факт спільного проживання та здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи, начальника Відділу, міського голови (першого заступника міського голови, або заступника голови з питань діяльності виконавчих органів влади), а також особою, що потребує догляду, та особою, що здійснює / не здійснює догляд.

Акт скріплюється печаткою Мереф’янської міської ради.

 7.      Акт складається не пізніше ніж протягом п’яти робочих днів після надходження заяви щодо встановлення факту здійснення догляду та надсилається заявнику або вид


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень