Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №№ 1382/23 «Про затвердження порядку денного ХL сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 18
Скликання: VIII
Сесія: XL
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 27.09.2023
Дата оприлюднення: 29.09.2023
Автор: Дядченко Т.П.
Номер документу: № 1382/23
Назва документу: Про затвердження порядку денного ХL сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

РІШЕННЯ 

 

від 27 вересня 2023 року               м. Мерефа                                № 1382/23


 

 

Про затвердження порядку денного

ХL сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання 

 

         Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

 

  1. Про внесення змін до додатку до рішення міської ради від 19.11.2020 р.
    № 19/20.
    Доповідає ЛЕЩЕНКО І.В., начальник відділу інформаційної діяльності та забезпечення доступу до публічної інформації.
  2. Про затвердження рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради № 180 від 06 вересня 2023 року. Доповідає БІДА Д.С., начальник відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності.
  3. Про внесення змін та доповнень до Додатку № 1, який затверджений рішенням ХХХ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 07 квітня 2019 року «Про  затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради». Доповідає БУЛІПОП О.К., начальник відділу надання адміністративних послуг.
  4. Про внесення змін до Додатку 1 рішення ХХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 14.07.2023 р. №1332/23. Доповідає ДЕРЕВЯНКО О.А., начальник Служби у справах дітей та сім’ї.
  5. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей, що знаходяться на балансі КНП  Мереф’янської міської ради «Мереф’янська центральна районна лікарня». Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  6. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «МЕРЕФ’ЯНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» в новій редакції. Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  7. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт найпростішого укриття, що розташоване в підвалі нежитлової будівлі Комунального закладу «Мереф’янський ліцей №5 з дошкільним підрозділом» Мереф’янської міської ради Харківської області літ. «А-2» за адресою:  Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Мірошниченка, будинок 63/1». Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  8. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метру загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Мереф'янської міської територіальної громади. Доповідає ПУТЯТІНА Н.Ю., інспектор відділу соціально-економічного розвитку.
  9. Про надання попередньої згоди на прийняття із державної власності в особі Національної поліції України до комунальної власності територіальної громади Мереф’янської міської ради об’єктів нерухомого майна за адресою: м.Мерефа, вул.Дніпровська,231. Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  10. Про затвердження проєктно-кошторисної документації  «Капітальний ремонт дороги по вулиці Коцюбинського на ділянці від вулиці Культури до вулиці Дніпровська в місті Мерефа Харківського району Харківської області» згідно експертного звіту. Доповідає КОЛІНЬКО В.В., перший заступник міського голови.
  11. Про затвердження проєктно-кошторисної документації  «Капітальний ремонт дороги по вулиці Культури на ділянці від вулиці Коцюбинського до площі Перемоги в місті Мерефа Харківського району Харківської області» згідно експертного звіту. Доповідає КОЛІНЬКО В.В., перший заступник міського голови.
  12. Про внесення змін до рішення ХХVII сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 22 грудня 2022 року № 1105/22 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної громади на 2023 рік» (2050200000). Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  13. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мереф'янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області. Доповідає ЄРШОВ С.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  14. Про розроблення детального плану території,  обмеженої вулицею Дніпровською, об’єктами громадської забудови по вул. Дніпровській, вулицею Коцюбинського та садибною житловою забудовою по проїзду  Коцюбинського в місті Мерефа  Харківського району Харківської області. Доповідає ЄРШОВ С.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт. Утківка, вул. Шевченка, 21 гр. Артюхову В.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 11 гр. Байдіковій І.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Кириченка Віктора, 14 гр. Бєлозьоровій Н.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Сонячна, 24 гр. Доброскокіній Т.Ф. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Васильківського Сергія, 12 гр. Ільїній Т.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Ювілейна, 8 гр. Коваль В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Щаслива, 35 гр. Легезі В.Ф. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну  сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Довженка Олександра 121/вул. Кириченка Віктора, 12 гр. Легезі Ю.Д., гр. Легезі К.Д. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Нижня Озеряна, вул. Мереф’янська, 20 гр. Мінаковій Г.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Коцюбинського, 20 гр. Павленко С.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Слобожанська, 49 гр. Смоленській К.Д. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Олександра Довженка, 36-А гр. Тіщенко Г.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  27. Про внесення змін в рішення 396/21 ІХ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 09.04.2021 р. «Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її у постійне користування на території Мереф’янської міської ради в с. Яковлівка, ПАТ НЕК «УКРЕНЕРГО». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  28. Про внесення змін в рішення 643/21 ХV сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 10.09.2021 р. «Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки без зміни категорії земель та передачі її у постійне користування в с. Яковлівка, території Мереф’янської міської ради ПАТ НЕК «УКРЕНЕРГО». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою та  передачу земельної ділянки в оренду за адресою: селище Селекційне, вул. Інститутська, 4 гр. Малишевій К.Г. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  30. Про передачу земельної ділянки в оренду за адресою: м. Мерефа, вул. Погребняка Якима, 1-а,  гр. Малькову М.Ю. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  31. Про затвердження експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 148-А  гр. Тертишник Л.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  32. Про затвердження експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, площа Шевченка, 5  гр. Удовіченко О.Л. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі та будівництва та обслуговування   православного храму (церкви) за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: м. Мерефа площа Шевченка, 16-а УПРАВЛІННЮ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ). Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  34. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності Мереф’янської міської ради. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  35. Про внесення змін до рішення ХХІІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 08 липня 2022 року № 1032/22. Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

 

Міський голова                                                                    Веніамін СІТОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень