Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1415/23 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі та будівництва та обслуговування   православного храму (церкви) за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: м. Мерефа площа Шевченка, 16-а УПРАВЛІННЮ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ)»

Кількість переглядів: 24
Скликання: VIII
Сесія: XL
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 27.09.2023
Дата оприлюднення: 29.09.2023
Автор: Кравцова Наталія
Номер документу: 1415/23
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі та будівництва та обслуговування   православного храму (церкви) за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: м. Мерефа площа Шевченка, 16-а УПРАВЛІННЮ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ)
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XL сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

РІШЕННЯ 

 

від 27 вересня 2023 року               м. Мерефа                                № 1415/23


 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки для обслуговування

нежитлової будівлі та будівництва та

обслуговування   православного храму

(церкви) за рахунок земель житлової та

громадської забудови за адресою: м. Мерефа

площа Шевченка, 16-а УПРАВЛІННЮ

ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ)

       

Розглянувши клопотання  УПРАВЛІННЯ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ) від 09.09.2023р.  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування  нежитлової будівлі  та будівництва та обслуговування православного храму (церкви) за рахунок земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення в м. Мерефа, площа Шевченка, 16-а Харківського району Харківської області зі зміною категорії земель та передачу її в постійне користування, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань планування територій, архітектури, будівництва, земельних відносин, природокористування та охорони довкілля від 27.09.2021р., керуючись ст.ст. 12,19, 20,35,40,116,118,121,186, 186-1 Земельного Кодексу України, ст.ст. 59, 25,  26 п. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1.  Надати дозвіл УПРАВЛІННЮ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ) (код ЄДРПОУ 21266788) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1250 га обслуговування  нежитлової будівлі  та будівництва та обслуговування православного храму (церкви) за рахунок земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення в м. Мерефа, площа Шевченка, 16-а Харківського району Харківської області зі зміною категорії земель.

 

 

 

 

  1. УПРАВЛІННЮ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ) розроблений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки згідно вимог діючого законодавства подати на погодження до Мереф’янської міської ради.

   

Міський голова                                                              Веніамін СІТОВ

 

Кравцова Наталія


 

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень