Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1418/23 «Про затвердження порядку денного ХLІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 15
Скликання: VIII
Сесія: ХLI
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 10.11.2023
Дата оприлюднення: 15.11.2023
Автор: Дядченко Т.П.
Номер документу: 1418/23
Назва документу: Про затвердження порядку денного ХLІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

РІШЕННЯ

 

від 10 листопада 2023 року            м. Мерефа                                № 1418/23


 

 

Про затвердження порядку денного

ХLІ сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання 

 

         Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

 

  1. Про затвердження плану діяльності Мереф`янської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік. Доповідає
    ОРЛЕНКО Н.О., начальник відділу соціально-економічного розвитку.
  2. Про внесення змін до рішення І сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 19.11.2020 №11/20/ зі змінами/. Доповідає ПАШКОВА О.А., начальник відділу управління персоналом.
  3. Про спрямування коштів передбачених на Бюджет участі. Доповідає ЛЕЩЕНКО І.В., начальник відділу інформаційної діяльності та забезпечення доступу до публічної інформації.
  4. Про внесення змін до  додатку до рішення ХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VIІІ скликання від 24.11.2022  № 1074/22. Доповідає ДЕЙНЕКА Н.А., начальник відділу благоустрою.
  5. Про затвердження Комплексної програми сприяння становленню і розвитку молоді Мереф’янської міської територіальної громади на період 2024-2025 років. Доповідає ФУРСОВА Д.О., спеціаліст відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності.
  6. Про внесення змін у додаток до рішення ХХХ сесії Мереф’янської міської ради VІIІ скликання № 1151/23 від 10.02.2023 року. Доповідає
    ЖУВАГА Я.Б., начальник відділу соціального захисту населення.
  7. Про внесення змін до додатку до рішення ХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VIІІ скликання від 24.11.2022 № 1076/22. Доповідає
    ЖУВАГА Я.Б., начальник відділу соціального захисту населення.
  8. Про внесення змін у Додаток до рішення ХIІ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 11.06.2021 року № 425/21. Доповідає ДЯДЧЕНКО С.М., директор КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  9. Про внесення змін у Додаток до рішення ХХІ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 11.02.2022 р. № 956/22. Доповідає ДЯДЧЕНКО С.М., директор КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  10. Про внесення змін у Додаток до рішення ХХХVІIІ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання (ІІ пленарне засідання) від 24.08.2023 р.               № 1358/23. Доповідає ДЯДЧЕНКО С.М., директор КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  11. Про затвердження штатного розпису по комунальній установі «Мереф’янський центр надання соціальних послуг». Доповідає ДЯДЧЕНКО С.М., директор КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  12. Про внесення змін до додатку рішення ХХVI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання № 1077/22 від 24.11.2022 «Про затвердження Програми розвитку освітньої галузі Мереф’янської міської територіальної громади на 2023-2025 роки». Доповідає ГРАНКІНА Н.Г., начальник відділу освіти.
  13. Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти Мереф’янської міської територіальної громади. Доповідає ГРАНКІНА Н.Г., начальник відділу освіти.
  14. Про організацію харчування дітей в закладах дошкільної освіти Мереф’янської міської територіальної громади. Доповідає ГРАНКІНА Н.Г., начальник відділу освіти.
  15. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 233». Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  16. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Реконструкція нежитлової будівлі комунального закладу «Мереф’янська  музична школа» Мереф’янської міської ради Харківської області за адресою:  Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 225». Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  17. Про затвердження проєктно-кошторисної документації згідно експертного звіту по проєкту «Капітальний ремонт приміщення найпростішого укриття, розташованого в підвалі будівлі Мереф’янської ЗОШ № 3 літ.»А-2» за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Лесі Українки,68». Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  18. Про прийняття мультифункціонального спортивного майданчика за адресою: м.Мерефа  вул. Лесі Українки, 68 зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області  до комунальної власності Мереф’янської міської територіальної громади. Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  19. Про внесення змін до додатку 1 рішення ХXXVІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання №1331/23 від 14 липня 2023 року «Про затвердження Програми розвитку галузі спорту Мереф’янської  міської територіальної громади на 2023-2025 роки». Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  20. Про внесення змін до додатку рішення ХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VIІІ скликання від 24.11.2022 № 1079/22. Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  21. Про внесення змін до додатку рішення ХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VIІІ скликання від 24.11.2022 № 1075/22. Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  22. Про внесення змін до рішення ХVІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 24 вересня 2021 року № 683/21 «Про закріплення майна на праві оперативного управління» (зі змінами). Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  23. Про затвердження штатної чисельності працівників комунальних установ, закладів та підприємств Мереф’янської міської ради станом на 01.01.2024 року. Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  24. Про скасування рішення XIV сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 06 серпня 2021 року №563/21.  Доповідає ШИХОВА І.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  25. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей що знаходяться на балансі Мереф’янської міської ради. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  26. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей, що знаходяться на балансі Комунального некомерційного підприємства Мереф’янської міської ради «Мереф’янська центральна районна лікарня». Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  27. Про надання дозволу на списання аварійних дерев що знаходиться на балансі Комунального некомерційного підприємства Мереф’янської міської ради «Мереф’янська центральна районна лікарня». Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  28. Про затвердження звіту про виконання бюджету Мереф`янської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  29. Про внесення змін до додатку рішення ХХХ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання № 1196/23 «Про затвердження Програми забезпечення життєдіяльності населення та підтримки військових формувань на території Мереф’янської міської територіальної громади» від 10.02.2023 року. Доповідає БІДА Д.С., начальник відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності.
  30. Про внесення змін до додатку 1   рішення ХХVI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання №1085/22 від 24.11.2022 «Про затвердження Програми забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на території Мереф’янської міської  територіальної громади на 2023 – 2025 роки». Доповідає БІДА Д.С., начальник відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності.
  31. Про внесення змін до рішення ХХVII сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 22 грудня 2022 року № 1105/22 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної громади на 2023 рік» (2050200000). Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, провулок Таранівський, 7 гр. Антоненко А.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, пров. Лікарський, 9 гр. Антоненко С.М., гр. Мясніковій І.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Незалежності, 202 гр. Аюпову С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Центральна, 55 гр. Батрак О.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Лесі Українки, 99 гр. Бережному Ю.В., гр. Бережній М.Т. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Зоряна, 18 гр. Бондаренко Н.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, 2 в’їзд Довженка Олександра, 3 гр. Гулазі Т.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Лесі Українки, 56 гр. Гуриній К.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 20 гр. Даценко Л.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Незалежності, 54 гр. Двигун Я.О., гр. Зінченко О.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Козацька, 92 гр. Десяткову Г.Д. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Яковлівська, 14 гр. Журавель С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 26 гр. Івановій Н.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Шевченка, 29-А гр. Івченко В.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну  сумісну власність за адресою: м. Мерефа,  вул. Симиренка Левка/вул. Романенко, 3/38 гр. Івченко В.В., гр. Кононихіну М.Т. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Соборна, 18 гр. Капустіну А.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, провулок Козацький, 9 гр. Кобзевій І.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Сухоярська, 107 гр. Кравцову М.К. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Лікарський, 29 гр. Кубрак О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Нижня Озеряна, пров. Садовий, 7 гр. Лебединець Д.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Зоряна, 16 гр. Левченко С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 18/вул. Севастопольська, 1 гр. Михайлик Н.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Центральна, 9 гр. Пелевіну В.Г. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Патріотичний, 7 гр. Руденко О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Козацька, 41 гр. Семеніхіній М.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт. Утківка, вул. Виноградна, 6 гр. Сінявіній Г.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 22 гр. Тіліга Ю.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Шевченка,43/вул. Кобзаря,43 гр. Фур Л.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Шевченка, 27 гр. Шишко Т.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, в’їзд Ярослава Мудрого, 4 гр. Якименко В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  62. Про  передачу земельної ділянки в оренду в м. Мерефа ТОВ «Юкрейн Тауер Компані». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  63. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності Мереф’янської міської ради. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.

 

 

 

     Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень