Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1486/23 «Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПЕРСПЕКТИВА»» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 87»»

Кількість переглядів: 34
Скликання: VIII
Сесія: ХLIІ
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 01.12.2023
Дата оприлюднення: 05.12.2023
Автор: Ірина Шихова
Номер документу: 1486/23
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПЕРСПЕКТИВА»» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 87»
Прикріплені файли:

 МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                      РІШЕННЯ

 

від 01 грудня 2023 року             м. Мерефа                                 № 1486/23

 

Про надання дозволу на розробку

проєктно-кошторисної документації

«Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПЕРСПЕКТИВА»» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 87»

 

З метою створення умов безпечного перебування учасників освітнього процесу на території закладу освіти, сприяння діяльності закладу щодо виконання покладених на нього повноважень з реалізації права мешканців громади на освіту, відповідно до частини другої статті 19 Кодексу цивільного захисту України, Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та ведення його обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.03.2017 року №138, постанови  Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 р. № 419  «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти» та керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

вирішила:

 

  1. Надати дозвіл на розробку проєктно-кошторисної документації «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПЕРСПЕКТИВА»» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 87».
  2. Фінансування робіт з розробки проєктно-кошторисної документації здійснити за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти та співфінансування з місцевого бюджету.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Мереф’янської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

Міський голова                                                               Веніамін СІТОВ

Ірина Шихова  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень