Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1487/23 «Про надання дозволу на прийняття на баланс Мереф’янської міської ради майна (нежитлова будівля за адресою: м. Мерефа, пров. Базарний,3)»

Кількість переглядів: 16
Скликання: VIII
Сесія: ХLIІ
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 01.12.2023
Дата оприлюднення: 05.12.2023
Автор: Мацепура Тетяна
Номер документу: 1487/23
Назва документу: Про надання дозволу на прийняття на баланс Мереф’янської міської ради майна (нежитлова будівля за адресою: м. Мерефа, пров. Базарний,3)
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                      РІШЕННЯ

 

від 01 грудня 2023 року             м. Мерефа                                 № 1487/23

 

Про надання дозволу на прийняття

на баланс Мереф’янської міської ради

майна (нежитлова будівля за адресою:

м. Мерефа, пров. Базарний,3)

 

 

         Розглянувши доповідну записку головного бухгалтера – начальника відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Мереф’янської міської ради, враховуючи  рішення Харківського районного суду Харківської області (справа № 635/8091/20 від 06.04.2021р.)  про передачу у комунальну власність Мереф’янської територіальної громади в особі Мереф’янської міської ради Харківського району Харківської області нерухомого майна (колишньої аптеки) за адресою: м. Мерефа, пров. Базарний,3, та відповідно до звіту про незалежну оцінку майна від 01.11.2023р., проведеного суб’єктом оціночної діяльності – ФОП Сорокіним С.В., керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Прийняти на баланс Мереф’янської міської ради нерухоме майно, а саме: нежитловий одноповерховий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею приміщень: будівля  «А-1» 130,30 кв.м., будівля літ. «Б», «Г» 29,0 кв.м., які розташовані за адресою: 62472, Харківська обл. Харківський р-н, м. Мерефа,  пров.Базарний,3,  загальною вартістю  в розмірі 636056,00 грн., згідно звіту про незалежну оцінку від 01.11.2023р.
  2. Відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності   Мереф’янської міської ради оприбуткувати майно загальною  вартістю в розмірі 636056,00 грн.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

Міський голова                                                                  Веніамін СІТОВ

 

Мацепура Тетяна


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень