Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1645/24 «Про затвердження порядку денного ХLVІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 17
Скликання: VIII
Сесія: XLVII (від 22.03.2024 рік)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 22.03.2024
Дата оприлюднення: 26.03.2024
Автор: Дядченко Т.П.
Номер документу: 1645/24
Назва документу: Про затвердження порядку денного ХLVІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLVІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                        РІШЕННЯ

 

від 22 березня 2024 року             м. Мерефа                                 № 1645/24


 

 

Про затвердження порядку денного

ХLVІІ сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання 

 

         Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

  1. Про включення депутата Кайдашової Т.І. до складу постійної комісії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання. Доповідає ДЯДЧЕНКО Т.П., секретар ради.
  2. Про включення депутата Самаріной В.В. до складу постійної комісії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання. Доповідає ДЯДЧЕНКО Т.П., секретар ради.
  3. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Мереф’янської міської територіальної громади за 2023 рік. Доповідає ОРЛЕНКО Н.О., начальник відділу соціально-економічного розвитку.
  4. Про внесення змін та доповнень до додатку № 1 рішення ХХX сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 12 квітня 2019 року «Про  затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради». Доповідає БУЛІПОП О.К., начальник відділу надання адміністративних послуг.
  5. Про передачу військовим частинам матеріальних цінностей. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  6. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт та облаштування підвального приміщення, що планується до використання для укриття населення (найпростіше укриття) у будівлі Мереф’янської ЗОШ №3 літ. «А-2» за адресою: Харківська область, Харківський район, м.Мерефа, вул.Лесі Українки, 68». Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  7. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт та облаштування підвального приміщення,що планується до використання для укриття населення (найпростіше укриття) у будівлі Комунального закладу «Мереф’янський ліцей №5 з дошкільним підрозділом» Мереф’янської міської ради Харківської області літ. «А-2» за адресою: Харківська область, Харківський район, м.Мерефа, вул. Мірошніченка, 63/1». Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  8. Про включення нежитлових приміщень до об’єктів оренди комунального майна Мереф’янської міської ради, віднесених до Переліку другого типу. Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  9. Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м., розташованого за адресою: м.Мерефа,  провулок Базарний,3 та затвердження аукціонної комісії. Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  10. Про внесення змін до рішення XLIII сесії VIII скликання Мереф’янської міської ради № 1501/23 від 21.12.2023. Доповідає ДЕВ’ЯТИЙ О.В., начальник відділу військового обліку.
  11. Про хід виконання Програми взаємодії Мереф’янської міської ради з місцевими органами державної влади та їх структурними підрозділами на 2023-2025 роки» за 2023 рік. Доповідає ЖАДЬКО І.О., в.о. начальника відділу охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.
  12. Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальне будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Мереф’янської міської територіальної громади за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206». Доповідає ЖАДЬКО І.О., в.о. начальника відділу охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.
  13. Про звернення депутатів Мереф’янської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану. Доповідає СЕЛЕЗНЬОВА Т.П., депутат міської ради.
  14. Про внесення змін до рішення XLІIІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 21 грудня 2023 року № 1489/23 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної громади на 2024 рік» (2050200000). Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою:  с. Яковлівка, вул. Центральна, 3
    гр. Бабенко В.Д., гр. Бабенко Ю.П.
    Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівське» на території Мереф’янської міської ради, ділянка №35 гр. Венгеровій Я.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Набережна, 47 гр. Гайворонській С.Ю. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, в’їзд Соборний, 1-б гр. Гамаль О.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Стуса Василя, 2-б гр. Гранкіну О.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, в’їзд Героїв Мереф’ян, 11-а гр. Гріга К.С. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м Мерефа, вул. Лесі Українки, 215 гр. Даниленку С.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Овчаренка Дмитра, 24 гр. Ємельянову Є.О., гр. Приходько В.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 21 гр. Кочерговій Л.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Незалежності, 204 гр. Кравцову О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Соборна, 5 гр. Крохіній І.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Кринички, вул. Коцюбинського, 2
    гр. Кузнецовій А.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мірошниченка,106/вул. Незалежності, 137 гр. Лобач С.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Ярослава Мудрого, 15
    гр. Маяцькій С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 19 гр. Маяцькому О.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Полтавська, 8 гр. Мітішовій Н.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мірошниченка, 102 гр. Міщенко Л.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Лесі Українки, 200
    гр. Молчановій Л.І.
    Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Центральна, 38 гр. Нестеровій Є.І., гр. Нестерову І.Ю., Нестерову Ф.Ю. гр. Нестерову М.Ю., гр. Прилуцькій М.Ю. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, Харківський в’їзд, 1 гр. Ніконовій  О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Незалежності, 121-а
    гр. Ольховському М.В.
    Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, 2-й в’їзд Мірошниченка, 3 г
    р. Омельнік Ю.О.
    Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Поетична, 9 гр. Пановій В.Є. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну  сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Українська, 14
    гр. Пятодверному В.В., гр. П’ятодверному Д.В.
    Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівське» на території Мереф’янської міської ради, ділянка №105 гр. Сопіжук Г.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівське» на території Мереф’янської міської ради, ділянка №95 гр. Таболіній Є.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівське» на території Мереф’янської міської ради, ділянка №32 гр. Ткаченко В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Слобожанська, 12 гр. Хижняк Н.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: селище Селекційне, вул. Прикордонників, 14
    гр. Цяцька А.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Культури, 23 гр. Чумаслову О.С. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Гоголя, 31 гр. Шевченку К.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Щита Костя, 14 гр. Шкіртіль Я.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Березова, 31-а гр. Шовкун К.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Верхня Озеряна, вул. Смарагдова, 1 гр. Янкович Т.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  49. Про внесення змін в рішення №1640/24 ХLVI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 09.02.2024 р. «Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною категорії земель на території Мереф’янської міської ради та передачі її в постійне користування «УПРАВЛІННЮ ХАРКІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ (ПЦУ)». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  50. Про дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, вул. Соборна, 3-А гр. Крохіній І.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  51. Про передачу земельної ділянки в оренду м. Мерефа, вул. Дніпровська, 218 гр. Гарбузу С.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  52. Про затвердження експертної грошової оцінки  та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, вул. Нетеченська, 24-А  гр. Рижовій І.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  53. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж  територій  Височанської селищної територіальної громади Харківського району Харківської області. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій на території Мереф’янської міської ради ПрАТ «ВФ Україна». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  55. Про дострокове припинення повноважень депутата Мереф’янської міської ради VIІІ скликання Карпенко Галини Петрівни. Доповідає ДЯДЧЕНКО Т.П., секретар ради.

 

 

     Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень