Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1654/24 «Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м., розташованого за адресою: м.Мерефа,  провулок Базарний,3 та затвердження аукціонної комісії»

Кількість переглядів: 21
Скликання: VIII
Сесія: XLVII (від 22.03.2024 рік)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 22.03.2024
Дата оприлюднення: 26.03.2024
Автор: Олена.Яблонська
Номер документу: 1654/24
Назва документу: Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м., розташованого за адресою: м.Мерефа,  провулок Базарний,3 та затвердження аукціонної комісії
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLVІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                         РІШЕННЯ

 

від 22 березня 2024 року             м. Мерефа                                 № 1654/24

 

Про приватизацію об’єкта комунальної власності –

нежитлового одноповерхового будинку

з господарськими (допоміжними) будівлями

та спорудами площею 130,3кв.м., розташованого

за адресою: м.Мерефа,  провулок Базарний,3

та затвердження аукціонної комісії

 

Розглянувши заяву від Слісенка Юрія Олександровича № 856 від 27.02.2024 про намір приватизації нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м, який розташований за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, пров. Базарний,3, з метою забезпечення ефективності розпорядчих дій щодо управління комунальним майном та реалізації завдань по надходженню коштів до бюджету Мереф’янської міської територіальної громади , відповідно до абзацу 1 частини 1 статті 12, абзаців 1,2 частини 4 статті15 ,абзацу 4 пункту 74 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» № 2269-VIII від 18.01.2018 , враховуючи рішення І сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання N4/20 від 19 листопада 2020 року «Про впорядкування скликань представницького органу Мереф’янської міської ради», рішення ХLVI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 09.02.2024 №1578/24 «Про включення до Переліку об’єктів комунальної власності Мереф’янської міської ради, що підлягають приватизації», рішення ХХV сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 17.10.2018 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Мереф’янської міської ради» керуючись ст.319 Цивільного кодексу України, ст.ст. 146, 289 Господарського кодексу України, п.30 ч.1 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Приватизувати об’єкт комунальної власності – нежитловий одноповерховий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м, який розташований за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, пров. Базарний,3, що належить до комунальної власності Мереф’янської міської ради як об’єкта малої приватизації, шляхом продажу на аукціоні з умовами (без умов).

2. Затвердити персональний склад аукціонної комісії з продажу об’єкту малої приватизації комунальної власності Мереф’янської міської ради – нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, який розташованої за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, пров. Базарний,3 згідно з додатком 1.

3. Відчуження об’єкта комунальної власності здійснити відповідно до вимог чинного законодавства, кошти, що надійдуть від аукціону спрямувати до бюджету Мереф’янської міської територіальної громади.

4. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Мереф’янської міської

ради та в електронній торгівельній системі.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Мереф’янської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та житлово-комунального господарства.

 

Міський голова                                                                       Веніамін СІТОВ

 

 

Олена.Яблонська


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень