Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №1657/24 «Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальне будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Мереф’янської міської територіальної громади за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206»»

Кількість переглядів: 15
Скликання: VIII
Сесія: ПРОТОКОЛ 7 (2024 рік)
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 22.03.2024
Дата оприлюднення: 26.03.2024
Автор: Ірина ЖАДЬКО
Номер документу: 1657/24
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальне будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Мереф’янської міської територіальної громади за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLVІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                         РІШЕННЯ

 

від 22 березня 2024 року             м. Мерефа                                 № 1657/24

 

Про надання дозволу на розробку

проєктно-кошторисної документації

«Капітальне будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Мереф’янської міської територіальної громади за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206»

 

 З метою створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Мереф’янської міської територіальної громади, виконання заходів Програми забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на території Мереф’янської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки затвердженої рішенням ХХVI сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання №1085/22 від 24.11.2022, відповідно до пункту 141 Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту» від 09.01.2014 року №11, Постанови Кабінету Міністрів України «Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та організації зв’язку у сфері цивільного захисту» від 27.09.2017 №733, та керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

вирішила:

 

  1. Надати дозвіл на розробку проєктно-кошторисної документації «Капітальне будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Мереф’янської міської територіальної громади за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 206».
  2. Фінансування робіт з розробки проєктно-кошторисної документації здійснити за рахунок коштів з місцевого бюджету.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Мереф’янської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

 

 

Міський голова                                                                            Веніамін СІТОВ

 

Ірина ЖАДЬКО   


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень