Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1702/24 «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності»

Кількість переглядів: 61
Скликання: VIII
Сесія: ХLVІІІ (від 24.04.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 24.04.2024
Дата оприлюднення: 25.04.2024
Автор: Яблонська О.І.
Номер документу: 1702/24
Назва документу: Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XLVІІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

РІШЕННЯ

 

від 24 квітня 2024 року                 м. Мерефа                                 № 1702/24

 

Про затвердження умов продажу об’єкта

малої приватизації комунальної власності

 

Відповідно до абз.6 част.4 ст.15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» від 18.01.2018 №2269-VIII, абз 29 п.23 «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05. 2018 432, рішення ХLVII сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 22.03.2024 N 1654/24 «Про приватизацію об’єкта комунальної власності – нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м., розташованого за адресою: м.Мерефа, провулок Базарний,3 та затвердження аукціонної комісії», враховуючи протокол засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Мереф’янської міської ради від 17.04.2024 №1, протокол засідання комісії з питань проведення малої приватизації комунального майна Мереф’янської міської територіальної громади №2 від 18.04.2024, керуючись п.30 ч.1 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Оголосити електронний аукціон без умов для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Мереф’янської міської територіальної громади: нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 130,3кв.м., розташованого за адресою: м.Мерефа,  провулок Базарний,3.

2.Затвердити протокол засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Мереф’янської міської територіальної громади, зазначеного в пункті 1 цього рішення (Додаток 1).

3.Затвердити інформаційне повідомлення про приватизацію об'єкта малої приватизації: нежитлового одноповерхового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, розташованого за адресою: Харківська область. Харківський район, м. Мерефа, пров Базарний,3. (Додаток 2).

4.Інформаційне повідомлення про продаж на електронному аукціоні об’єкта малої приватизації опублікувати на офіційному вебсайті Мереф’янської міської ради та в електронній торговій системі в термін згідно з чинним законодавством.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Мереф’янської міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

Міський голова                                                                      Веніамін СІТОВ

Олена Яблонська


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень