Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №149 «Про проведення консультацій з громадськістю»

Кількість переглядів: 32
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 15 (2024 рік)
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 11.06.2024
Дата оприлюднення: 14.06.2024
Номер документу: 149
Назва документу: Про проведення консультацій з громадськістю
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 11 червня 2024 року

м. Мерефа

149

 

 

 

Про проведення консультацій з громадськістю

 

       

 

 

Заслухавши інформацію першого заступника міського голови Вікторії КОЛІНЬКО, щодо необхідності проведення консультацій з громадськістю для забезпечення участі жителів Мереф’янської міської територіальної громади у розгляді проекту рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка»», з урахуванням рішення Харківського окружного адміністративного суду від 04 квітня 2024 р. по справі №520/32604/23, на підставі Положення про консультації з громадськістю в Мереф’янській міській територіальній громаді, яке є додатком 4 до Статуту Мереф’янської міської територіальної громади, затвердженого рішенням XLV сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 31.07.2020 року, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Визначити проект рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка»», як такий, що підлягає консультаціям з громадськістю та вивчення громадської думки.

 

  1. Провести консультації з громадськістю щодо проекту рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка»».
  2. Затвердити план заходів з організації та проведення консультацій щодо проекту рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка»» (Додаток 1).
  3. Утворити робочу групу з питань організації та проведення консультацій щодо проекту рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка»» (Додаток 2).
  4. Провести вивчення громадської думки щодо проекту рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка»», протягом місяця з дня прийняття даного рішення у формі соціологічного дослідження, методом простого опитування на платформі електронної демократії EDEM (https://consult.e-dem.ua/6325110700).
  5. Визначити робочу групу утворену п. 4 даного рішення відповідальною за збір та аналіз інформації отриманої в ході консультацій, а також формування звіту про проведення консультацій.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Вікторію КОЛІНЬКО.

 

 

Міський голова                                                                        Веніамін СІТОВ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень