Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1767/24 «Про затвердження порядку денного LІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 19
Скликання: VIII
Сесія: LI (від 18.06.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 18.06.2024
Дата оприлюднення: 20.06.2024
Автор: Дядченко Т.П
Номер документу: 1767/24
Назва документу: Про затвердження порядку денного LІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

  РІШЕННЯ

 

від 18 червня 2024 року                 м. Мерефа                                 № 1767/24


 

 

Про затвердження порядку денного

LІ сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання 

 

          Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

 

  1. Про внесення змін до рішення XLІIІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 21 грудня 2023 року № 1489/23 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної громади на 2024 рік» (2050200000). Доповідає СЕРЕДА К.А., заступник начальника Фінансового відділу.
  2. Про затвердження проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт тротуару по вулиці Дніпровська на ділянці від буд. № 221 до вул. Савченка в м. Мерефа Харківського району Харківської області». Доповідає ДЕЙНЕКА Н.А., начальник відділу благоустрою.
  3. Про надання дозволу на розробку  проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі будівлі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЯКОВЛІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62470, Харківська область, Харківський район, с.Яковлівка, вул. Центральна, 7». Доповідає ДЕЙНЕКА Р.С., начальник відділу освіти.
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації згідно експертного звіту за проектом «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ «ПЕРСПЕКТИВА»» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 87». Доповідає ДЕЙНЕКА Р.С., начальник відділу освіти.
  5. Про затвердження проектно-кошторисної документації згідно експертного звіту за проектом «Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ЛІЦЕЙ» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ за адресою: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, 233». Доповідає ДЕЙНЕКА Р.С., начальник відділу освіти.
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації згідно експертного звіту за робочим проектом «Капітальний ремонт та облаштування підвального приміщення, що планується до використання для укриття населення у КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «МЕРЕФ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 5 З ДОШКІЛЬНИМ ПІДРОЗДІЛОМ» МЕРЕФ’ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ літ.«А-2» за адресою:  Харківська     область,    Харківський  район,    м. Мерефа, вул. Мірошниченка, 63/1». Доповідає ДЕЙНЕКА Р.С., начальник відділу освіти.
  7. Про передачу військовим частинам матеріальних цінностей. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

 

 

 

 

     Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень