Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1775/24 «Про затвердження порядку денного LІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 12
Скликання: VIII
Сесія: LII (від 12.07.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 12.07.2024
Дата оприлюднення: 15.07.2024
Автор: Дядченко Т.П
Номер документу: 1775/24
Назва документу: Про затвердження порядку денного LІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                         РІШЕННЯ

 

від 12 липня 2024 року                 м. Мерефа                                 № 1775/24


 

 

Про затвердження порядку денного

LІІ сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання

 

          Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

 

  1. Про внесення змін до Регламенту Мереф’янської міської ради VІІІ скликання. Доповідає ДЯДЧЕНКО Т.П., секретар ради.
  2. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Мереф’янської міської ради VIІІ скликання. Доповідає ДЯДЧЕНКО Т.П., секретар ради.
  3. Про внесення змін до Додатку 1 рішення ХХХVІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 14.07.2023 р. №1332/23. Доповідає ДЕРЕВЯНКО О.А., начальник Служби у справах дітей та сім’ї.
  4. Про прийняття медичного обладнання із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області  до комунальної власності  Мереф’янської міської ради. Доповідає ВЕЛЕТ О.О., начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
  5. Про виключення нежитлового приміщення з об’єктів оренди комунального майна Мереф’янської міської ради, віднесених до Переліку першого типу. Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  6. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації. Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  7. Про затвердження проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт тротуару по вулиці Дніпровська на ділянці від буд. № 221 до вул. Савченка в м. Мерефа Харківського району Харківської області». Доповідає ДЕЙНЕКА Н.А., начальник відділу благоустрою.

 

  1. Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка». Доповідає ЛИСІКОВ О.В., спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  2. Про внесення змін до додатку рішення ХХХ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання № 1196/23 «Про затвердження Програми забезпечення життєдіяльності населення та підтримки військових формувань на території Мереф’янської міської територіальної громади і інших підрозділів сил безпеки і оборони України на час дії воєнного стану в Україні» від 10.02.2023 року. Доповідає ЖАДЬКО І.О., начальник відділу охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.
  3. Про внесення змін до рішення XLІIІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 21 грудня 2023 року № 1489/23 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної  громади на 2024 рік» (2050200000). Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Незалежності, 184 гр. Бадаєвій  Л.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Ржавський, 6 гр. Бирька Н.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Довженка Олександра, 87 гр. Бойко А.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну  сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 10А гр. Бондаренко Т.П., гр. Гузь Є.П., гр. Гузь П.Ф., Мірошник А.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт. Утківка, пров. Огородній, 2 гр. Борисенко С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Ветеринарна, 36 гр. Букреєву С.Є. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівський» на території Мереф’янської міської ради, ділянка № 356,357 гр. Гопкало О.Б. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. 1-го Травня, 8 гр. Громицькому В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Зоряна, 34 гр. Жадан Н.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Поетична, 15 гр. Зубковій Є.П. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Свободи, 5 гр. Іванчатенко Г.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, 3-й в’їзд Шевченка, 3 гр. Кайдашовій Т.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Утківський/вул. 8 Березня, 2/35 гр. Колодяжному О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Дніпровський, 13 гр. Кудіній В.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Заборянська, 4-А гр. Кульбачній Л.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Козацька, 13 гр. Кутя  О.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Незалежності, 147 гр. Ларіній Л.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Свободи, 21 гр. Легезі М.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Слобідська, 106 гр. Лопата Г.К. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт Утківка, пров. Ялтинський, 1 гр. Лялюк Л.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт Утківка, вул. Шевченко, 19 гр. Лялюку М.Ф. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівський» на території Мереф’янської міської ради, ділянка № 331,382 гр. Морозовій  Л.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Конституції, 15 гр. Нечитайло Л.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівський» на території Мереф’янської міської ради, ділянка № 12 гр. Павлову  Ю.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, в’їзд  Кольцова, 3 гр. Підгорі  В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Симиренка Левка, 60 гр. Платовій К.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну  сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Конституції, 265 гр. Світличній Н.Х., гр. Кукленко В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Заборянська, 56 гр. Сисенко Т.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Дніпровський, 23 гр. Скляровій Н.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Таранівська, 26Б гр. Сосонній Л.Л. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівський» на території Мереф’янської міської ради, ділянка № 270 гр. Тимченко Н.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну  сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мірошниченка, 76-А гр. Трушковській О.І., гр. Трушковському І.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. Незалежності, 35 гр. Хорошилову  С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Конституції, 187 гр. Шатурі  О.С. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Центральна, 28 гр. Шулікіну Ю.Л. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій  в с. Верхня Озеряна ТОВ «Юкрейн Тауер Компані». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій  в с. Селекційне ТОВ «Юкрейн Тауер Компані». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  41. Про затвердження експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, вул. Щаслива, 77-А  гр. Тараненко Д.А. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  42. Про припинення дії договору оренди землі за взаємною згодою сторін з ФОП Онищенко Н.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради.
  43. Про звернення депутатів Мереф’янської міської ради до народних депутатів України та голів фракцій політичних партій у Верховній Раді України щодо захисту соціальних запитів громадян України зі статусом ВПО. Доповідає СЕЛЕЗНЬОВА Т.П., депутат міської ради.
  44. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт теплогенераторної системи опалення нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87». Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.

     

         Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень