Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1821/24 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в с. Верхня Озеряна ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»»

Кількість переглядів: 16
Скликання: VIII
Сесія: LII (від 12.07.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 12.07.2024
Дата оприлюднення: 17.07.2024
Автор: Кравцова Н.О.
Номер документу: 1821/24
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в с. Верхня Озеряна ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

  РІШЕННЯ

 

від 12 липня 2024 року                 м. Мерефа                                 № 1821/24

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки для розміщення та

експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій  

в с. Верхня Озеряна ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»

 

     Згідно ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, ст. 26
п. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні, на підставі клопотання від 14.05.2024р. ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій» з видом використання – для розміщення та експлуатації споруд електронних комунікацій і пов’язаних засобів з метою встановлення обладнання постачальників електронних комунікаційних мереж/послуг в с. Верхня Озеряна, на території  Мереф’янської міської ради за рахунок земель сільськогосподарського призначення з метою передачі її в оренду, враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань планування територій, архітектури, будівництва, земельних відносин, природокористування та охорони довкілля від 11.07.2024р.,  керуючись ст.ст. 12,19, 20, 40,116,118,121,186, 186-1 Земельного Кодексу України, ст.ст. 59, 25,  26 п. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» (код ЄДРПОУ 44281999) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій» з видом використання для розміщення та експлуатації споруд електронних комунікацій і пов’язаних засобів з метою встановлення обладнання  постачальників електронних комунікацій мереж/послуг за рахунок земель сільськогосподарського призначення в с. Верхня Озеряна, на території  Мереф’янської міської ради, Харківського району Харківської області.
  2. ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»  розроблений та погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки згідно вимог діючого законодавства подати на затвердження до Мереф’янської міської ради.

    

Міський голова                                                                       Веніамін СІТОВ

 

Кравцова Наталія

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень