Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Розпорядження з ОД №61-ОД§1 «Про створення групи впровадження демо-проєкту «Нове будівництво гібридної сонячної електростанції, потужністю 39,5 кВт,зі збереженням енергії, ємністю 60 Квт*год, на адміністративній будівлі, яка розташована за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, вул. Культури, 2б»»

Кількість переглядів: 10
Скликання: VIII
Сесія: СЕРПЕНЬ (2024)
Тип документу: Розпорядження з ОД
Дата прийняття: 20.08.2024
Дата оприлюднення: 23.08.2024
Автор: Кобець К.О.
Номер документу: 61-ОД§1
Назва документу: Про створення групи впровадження демо-проєкту «Нове будівництво гібридної сонячної електростанції, потужністю 39,5 кВт,зі збереженням енергії, ємністю 60 Квт*год, на адміністративній будівлі, яка розташована за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, вул. Культури, 2б»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                                         РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  20 серпня 2024 року               м. Мерефа                           №    61-ОД § 1

 

Про створення групи впровадження демо-проєкту «Нове будівництво гібридної сонячної електростанції, потужністю 39,5 кВт,зі збереженням енергії, ємністю 60 Квт*год, на адміністративній будівлі, яка розташована за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, вул. Культури, 2б»

 

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи, що в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH», за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії, Мереф’янська міська територіальна громада була відібрана конкурсною комісією для реалізації демо-проєкту «Нове будівництво гібридної сонячної електростанції, потужністю 39,5 кВт, зі збереженням енергії, ємністю
60 Квт*год, на адміністративній будівлі, яка розташована за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, вул. Культури, 2б»,

 

ВВАЖАЮ ЗА НЕОБХІДНЕ:

 

1. Затвердити склад Групи впровадження демо-проєкту «Нове будівництво гібридної сонячної електростанції, потужністю 39,5 кВт, зі збереженням енергії, ємністю 60 Квт*год, на адміністративній будівлі, яка розташована за адресою: Харківська область, Харківський район, місто Мерефа, вул. Культури, 2б» (Додаток 1).

2. Групі впровадження демо-проєкту дотримуватися рекомендацій по впровадженню демо-проєкту, розробленими виконавцем проєкту – ГО «Школа енергоефективності» (Додаток 2 додається окремим файлом).

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Підстава: доповідна начальника відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності Мереф’янської міської ради Кобець Катерини.

 

Міський голова                                                                        Веніамін СІТОВ

 

Катерина КОБЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень