Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1827/24 «Про затвердження порядку денного LІІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання»

Кількість переглядів: 3
Скликання: VIII
Сесія: LIII (від 23.08.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 23.08.2024
Дата оприлюднення: 27.08.2024
Автор: Дядченко Т.П
Номер документу: 1827/24
Назва документу: Про затвердження порядку денного LІІІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                          РІШЕННЯ

 

від 23 серпня 2024 року                 м. Мерефа                                 № 1827/24


 

 

Про затвердження порядку денного

LІІІ сесії Мереф’янської міської ради

VІІІ скликання

 

          Керуючись ст.46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

 

Затвердити для розгляду на сесійному засіданні наступні питання порядку денного:

 

  1. Про внесення змін до рішення ХХХV сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від  16 червня 2023 року № 1310/23. Доповідає ДЕВ’ЯТИЙ О.В., начальник відділу військового обліку.
  2. Про внесення змін до рішення XXVІ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання від 24.11.2022 №1064/22 (зі змінами). Доповідає СЕРГІЄНКО Т.П., начальник відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  3. Про внесення змін до додатку рішення ХХХ сесії Мереф’янської міської ради VIII скликання № 1196/23 «Про затвердження Програми забезпечення життєдіяльності населення та підтримки військових формувань на території Мереф’янської міської територіальної громади і інших підрозділів сил безпеки і оборони України на час дії воєнного стану в Україні» від 10.02.2023 року. Доповідає ЖАДЬКО І.О., начальник відділу охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.
  4. Про забезпечення співфінансування на експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта на ділянці км 31+200 – км 31+400. Доповідає ЛИСІКОВ О.В., спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  5. Про надання дозволу на використання коштів для проведення робіт з ремонту покриття проїзної частини автомобільної дороги загального користування місцевого значення С212507 Під’їзд до села Яковлівка з використанням повітряно-струменевого методу ремонту. Доповідає ЛИСІКОВ О.В., спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  6. Про внесення змін до рішення сесії Мереф’янської міської ради від 24 серпня 2023 року № 1362/23. Доповідає ЛИСІКОВ О.В., спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та комунального майна.
  7. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт елементів благоустрою території нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87». Доповідає ДЕЙНЕКА Р.С., начальник відділу освіти.
  8. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт електричних мереж (заходи з енергозбереження, енергоефективності, декарбонізації та зменшення викидів СО2) із встановленням джерел резервного живлення (гібридної сонячної електростанції потужністю 80 кВт з системою зберігання енергії) на даху нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87». Доповідає ДЕЙНЕКА Р.С., начальник відділу освіти.
  9. Про прийняття медичного обладнання із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області  до комунальної власності Мереф’янської міської територіальної громади. Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  10. Про надання дозволу на списання обладнання, що знаходиться на балансі Мереф’янської міської ради. Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  11. Про передачу військовим частинам матеріальних цінностей. Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  12. Про затвердження звіту про виконання бюджету Мереф`янської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року. Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  13. Про внесення змін до рішення XLІIІ сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 21 грудня 2023 року № 1489/23 «Про бюджет  Мереф’янської міської територіальної  громади на 2024 рік» (2050200000). Доповідає ПОД’ЯЧЕВА Л.О., заступник міського голови з питань бюджету та фінансів.
  14. Про внесення змін до рішення XL сесії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 27 вересня 2023 року №1395/23 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області». Доповідає ЄРШОВ С.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  15. Про розроблення детального плану території,  обмеженої провулком Базарним, об’єктом громадської забудови по пров. Базарному/вул.Мереф’янської фортеці, вулицею Олександра Довженка та садибною житловою забудовою по вул. Олександра Довженка в місті Мерефа  Харківського району Харківської області». Доповідає ЄРШОВ С.В., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. 5 Вересня, 51 гр. Андрющенко Н.С., гр. Коваленко М.М. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, проїзд Ржавський, 11 гр. Буряківській Н.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мереф’янська, 2 гр. Буряковській Л.Д. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Мірошниченка, 54 гр. Варганову О.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, проїзд Коцюбинського, 2-А гр. Віганд М.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. 1 Травня, 30 гр. Дерюго В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Охтирська, 6/вул. Курортна, 10 гр. Дяченко Р.Ф. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Островерхівська, 9 гр. Дяченко Ф.Н. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт. Утківка, пров. Світлий, 15 гр. Задорожному В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: смт. Утківка, пров. Зелений, 4 гр. Івановій В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, пров. 1 Травня, 3 гр. Колядинська Л.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки за адресою: м. Мерефа, вул. Східна, 32 гр. Коритовій І.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Садова, 32 гр. Лимар Ю.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у спільну сумісну власність за адресою: м. Мерефа, вул. Лесі Українки, 159 гр. Назаренко П.І., гр. Слепцовій Л.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Козацька, 70-Б гр. Петренко В.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: с. Яковлівка, вул. Слобідська, 108-А гр. Попову Б.І. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: садівниче товариство «Олександрівське» на території Мереф’янської міської ради, ділянка № 20,22 гр. Фомічевій С.В. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: селище Утківка, пров. Ялтинський, 10 гр. Храбровській О.С. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачі її у власність за адресою: м. Мерефа, вул. Джерельна, 19 гр. Яровій О.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною категорії земель та передачі її в оренду на території Мереф'янської міської ради ПрАТ «ВФ Україна». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  36. Про передачу земельної ділянки в оренду м. Мерефа, пров. Базарний, 3 гр. Слісенко Ю.О. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  37. Про внесення змін в рішення ХLVII сесії Мереф’янської міської ради  VIII скликання № 1696/24 від 22.03.2024 р. «Про передачу  земельної ділянки в оренду м. Мерефа, вул. Дніпровська, 218  гр. Гарбузу С.М.». Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  38. Про затвердження технічної документації  із землеустрою та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, площа Шевченка, 18-А гр. Малишевій К.Г. Доповідає КРАВЦОВА Н.О., спеціаліст відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва.
  39. Про включення депутата Коновалової С.В. до складу постійної комісії Мереф’янської міської ради VІІІ скликання. Доповідає ДЯДЧЕНКО Т.П., секретар ради.

 

 

 

     Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень