Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1835/24 «Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт електричних мереж (заходи з енергозбереження, енергоефективності, декарбонізації та зменшення викидів СО2) із встановленням джерел резервного живлення (гібридної сонячної електростанції потужністю 80 кВт з системою зберігання енергії) на даху нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87»»

Кількість переглядів: 4
Скликання: VIII
Сесія: LIII (від 23.08.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 23.08.2024
Дата оприлюднення: 28.08.2024
Автор: Дейнека Р.С.
Номер документу: 1835/24
Назва документу: Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт електричних мереж (заходи з енергозбереження, енергоефективності, декарбонізації та зменшення викидів СО2) із встановленням джерел резервного живлення (гібридної сонячної електростанції потужністю 80 кВт з системою зберігання енергії) на даху нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87»
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІІІ сесія Мереф’янської міської ради VIII скликання

 

                                                          РІШЕННЯ

 

від 23 серпня 2024 року                 м. Мерефа                                 № 1835/24

 

Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт електричних мереж (заходи з енергозбереження, енергоефективності, декарбонізації та зменшення викидів СО2) із встановленням джерел резервного живлення (гібридної сонячної електростанції потужністю 80 кВт з системою зберігання енергії) на даху нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87»

 

З метою запровадження заходів з енергозбереження, впровадження альтернативних способів опалення, зменшення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, реалізації потенціалу відновлюваної енергетики, відповідно до засад Енергетичної стратегії України на період до 2035 року «Безпека, енергоефективність, конкурентоспроможність», схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 р. № 605-р та керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл на розробку проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт електричних мереж (заходи з енергозбереження, енергоефективності, декарбонізації та зменшення викидів СО2) із встановленням джерел резервного живлення (гібридної сонячної електростанції потужністю 80 кВт з системою зберігання енергії) на даху нежитлової будівлі Мереф’янської ЗОШ №6 літ. Д-2 за адресою: Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. 5 Вересня, будинок 87».

 

  1. Фінансування робіт з розробки проектно-кошторисної документації  здійснити за рахунок коштів з місцевого бюджету.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Мереф’янської міської ради з питань планування соціально-економіченого розвитку, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, комунальної власності та приватизації.

 

 

Міський голова                                                                            Веніамін СІТОВ

 

Руслан Дейнека


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень