Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення сесії №1864/24 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, площа Шевченка, 18-А гр. Малишевій К.Г.»

Кількість переглядів: 9
Скликання: VIII
Сесія: LIII (від 23.08.2024)
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 23.08.2024
Дата оприлюднення: 28.08.2024
Автор: Кравцова Н.О.
Номер документу: 1864/24
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Мерефа, площа Шевченка, 18-А гр. Малишевій К.Г.
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

LІІІ сесія Мереф’янської міської ради VІІІ скликання

 

РІШЕННЯ

 

від 23 серпня 2024 року                м.Мерефа                            №1864/24

 

Про затвердження технічної документації  із землеустрою

та надання дозволу на проведення експертної

грошової оцінки земельної ділянки

несільськогосподарського призначення за адресою:

м. Мерефа, площа Шевченка, 18-А гр. Малишевій К.Г.

 

           Згідно ст. 12, 791, 120, 122, 123, 125, 127, 128 Земельного Кодексу України, ст. 26 п. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Закону України «Про оцінку земель», Закону України «Про публічні закупівлі»,  на підставі заяви від 29.11.2023р. гр. Малишевій К.Г. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (на місцевості) та  надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань планування територій, архітектури, будівництва, земельних відносин, природокористування та охорони довкілля від 22.08.2024р, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (03.15-для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови гр. Малишевій Карині Гургенівні в м. Мерефа, площа Шевченка, 18-А Мереф’янської міської ради Харківського району Харківської області
  2. Надати дозвіл гр. Малишевій Карині Гургенівні на розроблення експертної грошової оцінки земельної ділянки (кадастровий номер 6325110700:00:262:0028) несільськогосподарського призначення площею 0,1147 га для обслуговування нежитлової будівлі  за адресою: м. Мерефа, площа Шевченка, 18-А.
  3. Гр. Малишевій Карині Гургенівні  укласти договір про сплату авансового внеску в розмірі 10% від нормативної грошової оцінки та сплатити авансовий внесок з дня прийняття рішення про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки.
  4. Мереф’янському міському голові укласти договір на виконання  експертної грошової оцінки земельної ділянки з суб’єктом оціночної діяльності, який має відповідний сертифікат згідно вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                               Веніамін СІТОВ

Кравцова Наталія


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень