Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Рішення виконкому №195 «Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги – догляд вдома та платні соціальні послуги – натуральна допомога, що надаються КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»»

Кількість переглядів: 7
Скликання: VIII
Сесія: Протокол 22 (2024 рік)
Тип документу: Рішення виконкому
Дата прийняття: 10.09.2024
Дата оприлюднення: 12.09.2024
Автор: Путятіна Н.Ю.
Номер документу: 195
Назва документу: Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги – догляд вдома та платні соціальні послуги – натуральна допомога, що надаються КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.11 МБ)

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 10 вересня 2024 року

м. Мерефа

№ 195


 

Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги – догляд вдома та платні соціальні послуги – натуральна допомога, що надаються КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг»

 

Розглянувши доповідну записку заступника міського голови з питань бюджету та фінансів Подячевої Л.О., відповідно до розділу V Податкового Кодексу України, Порядку регулювання тарифів на платні соціальні послуги, в редакції Постанови КМУ від 30.04.24 № 486, Методичних рекомендацій розрахунку вартості соціальних послуг, затверджених наказом Міністерства соціальної політики України від 07.12.2015р. №1186, державними стандартами соціальних послуг затверджених наказами Міністерства соціальної політики України від 13.11.2013р. № 760 та від 11.05.2022р. №147, керуючись підпунктом 2)  пункту а) статті 28, та частиною 4 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Положенням Комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» (зі змінами), виконавчий комітет Мереф’янської міської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити з 10 вересня 2024 року тарифи на платні соціальні послуги – догляд вдома, що надаються Комунальною установою «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» (додаток 1).
  2. Затвердити з 10 вересня 2024 року тарифи на платні соціальні послуги – натуральна допомога, що надаються Комунальною установою «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» (додаток 2)
  3. Враховуючи пункти 1, 2 цього рішення, вважати таким, що втратило чинність з 10 вересня 2024 року рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради від 13 лютого 2024 року № 56 «Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги – догляд в дома та платні соціальні послуги – натуральна допомога, що надаються Комунальною установою «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та фінансової звітності Мереф’янської міської ради.

 

 

 

Міський голова                                                                          Веніамін СІТОВ

 

 

Виконавець Путятіна Н.Ю.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень