Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Розпорядження з ОД №68-ОД§1 «Про затвердження Протоколу №1 засідання Комісії з питань роботи із службовою інформацією Мереф’янської міської ради від 06.09.2024 р.»

Кількість переглядів: 7
Скликання: VIII
Сесія: ВЕРЕСЕНЬ (2024)
Тип документу: Розпорядження з ОД
Дата прийняття: 09.09.2024
Дата оприлюднення: 13.09.2024
Автор: Трушковська О.І. 
Номер документу: 68-ОД§1
Назва документу: Про затвердження Протоколу №1 засідання Комісії з питань роботи із службовою інформацією Мереф’янської міської ради від 06.09.2024 р.
Прикріплені файли:

МЕРЕФ’ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 09  вересня 2024 року    

       м. Мерефа

№ 68-ОД § 1

 

 

 

 

 

Про затвердження Протоколу №1 засідання Комісії з питань роботи із службовою інформацією Мереф’янської міської ради від 06.09.2024 р.

 

 

         

Відповідно до пункту 1 частини 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 2 статті 6 та статті 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації», з метою забезпечення виконання п. 10 Порядку проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 року № 1159, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 р. №736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію» та Розпорядженням Мереф’янського міського голови від 03.11.2022 р. № 81-ОД§4 «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, в Мереф’янській міській раді»,

 

ВВАЖАЮ ЗА НЕОБХІДНЕ:

 

1. Затвердити Протокол №1 засідання Комісії з питань роботи із службовою інформацією Мереф’янської міської ради від 06.09.2024 р.

2. Враховуючи те, що інформація «для службового користування» в Програмі комплексного відновлення території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області має тимчасовий характер, обумовлений повномасштабною російською збройною агресією проти України та необхідністю забезпечення потреб національної безпеки та оборони в умовах воєнного стану, не вносити інформацію, визначену Протоколом №1 засідання Комісії з питань роботи із службовою інформацією Мереф’янської міської ради від 06.09.2024 р. до переліку відомостей, що становлять службову інформацію.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.

 

 

Підстава: доповідна начальника відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради Ольги Трушковської.

 

 

Міський голова

Веніамін СІТОВ

 

 

Ольга ТРУШКОВСЬКА

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень