A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Зірковий день Мереф’янської громади

Дата: 12.09.2017 08:18
Кількість переглядів: 726

Зірковий день Мереф’янської громади


9 вересня у Мереф'янській об’єднаній територіальній громаді відзначали День громади. На головній площі зібралося чимало людей для того, щоб разом відсвяткувати таке визначне свято. 
В цей суботній день мереф’яни відзначали не тільки День громади, а й День фізкультури та спорту. Саме тому, з цієї нагоди, на початку свята Дейнека Руслан, начальник відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, вручив подяки міського голови найкращим діячам спортивного сектору.
Протягом всього свята у повітрі панувала святкова атмосфера, все було чудово. На сцені виступали найталановитіші мереф'яни. Наші колективи, як завжди, були незвичайними та креативними. Кожен виступ був по-своєму особливим. Запальними танцями дивували публіку танцювальні колективи Мереф'янського міського будинку культури, Мереф'янського міського будинку творчості та спортивного комплексу «Зевс». Кожен танець був окремою історією, виконаною на високому професійному рівні. Не обійшлося свято й без віршів, які декламували дітлахи з особливою зворушливістю та старанністю. 
Але не тільки танцями та віршами учасники святкового дійства дивували всіх присутніх. Можна було почути чимало пісень: як енергійних й запальних, так і чутливих, які торкаються кожної струни людського серця. Пісенні номери були виконані вихованцями Мереф'янської дитячої музичної школи та Мереф'янського міського будинку культури. Викладачі вокалу також не залишалися осторонь та продемонстрували всім високий рівнем своєї професійної підготовки. 
Із вітальним словом виступив голова нашої громади Сітов Веніамін: «Сьогоднішній день по-справжньому особливий, адже ми святкуємо його однією великою сім’єю – об’єднаною громадою! І я хочу побажати вам справжнього кохання, як один до одного, так і до своєї громади». Продовжила слова вітання депутат Харківської обласної ради Мураєва Валерія: «День визволення міста від німецько-фашистських загарбників – це другий день народження кожного населеного пункту. І в цей день я хочу побажати, щоб над Мереф’янською громадою та й над всією Україною загалом було мирне та ясне небо, щоб ми мали більше свят, більше яскравих та радісних моментів у житті. Зі святом!»
Також почесними подяками було нагороджено кращих представників Мереф’янської громади, які віддають всі свої сили та старання задля добробуту своєї малої Батьківщини. За сумлінну працю, старанне ставлення до виконання громадських обов’язків, вагомий внесок у розвиток нашої громади подяку депутата обласної ради Валерії Мураєвої висловили Копаницькому Павлу Миколайовичу (голові Мереф’янської міської організації ветеранів України), Угненко Раїсі Олександрівні (депутату Харківської районної ради, голові жіночої ради міста), Буряк Раїсі Андріївні (голові ОСББ «Мерефа-Центральна) та Михайличенко Віктору Михайловичу (водію відділу благоустрою виконавчого комітету Мереф’янської міської ради).
Опісля нагородження всіх мешканців чекав незабутній виступ зірки національного масштабу Василя Бондарчука, який запалив публіку енергійними ритмами та зворушив серця ліричними піснями. І вже традиційно небо над громадою заповнили яскраві барви феєрверку. 
Мереф’янська громада талановито та на високому рівні відзначила свій другий день народження. Щиро дякуємо нашим ветеранам за вільну країну та впевнені, що отримані емоції надовго залишаться у серцях мереф’ян.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень