A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Шановні мешканці Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади! Щиро вітаємо вас із Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2017 08:45
Кількість переглядів: 725

Шановні мешканці Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади! Щиро вітаємо вас із Днем Гідності та Свободи! 


Події двох майданів в Україні є прикладом того, що українці – це сильна, суверенна та незалежна нація, тому 21 листопада ми ще раз згадуємо про те, якою важливою є свобода та якою ціною вона нам дісталася. 
У День Гідності та Свободи ми вшановуємо пам'ять героїв, котрі поклали своє життя задля кращого майбутнього своєї Батьківщини та згадуємо всіх тих, хто й досі обороняє Україну. Ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських вояків, які беруть участь у бойових діях на Сході України, усіх тих, хто своєю мужністю демонструє прагнення всього українського народу жити у демократичній, суверенній та вільній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
Сьогодні, в час кардинальних змін, відродження країни, утвердження ідеалів демократії та свободи – це наш святий обов’язок. Саме єдність та свобода роблять нас гідними нащадками наших пращурів, тому всі, кому небайдужа доля рідної держави, повинні об’єднати свої сили заради кращого майбутнього та на спільне благо країни. 
Вітаємо вас з Днем Гідності і Свободи! Нехай над українською землею буде мирне небо, а в кожній родині – добробут та злагода. Бажаємо здоров’я, благополуччя та незгасної віри у світле майбутнє!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень