A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Чарівна планета дитинства С.Я. Маршака»

Дата: 23.11.2017 08:46
Кількість переглядів: 917

«Чарівна планета дитинства С.Я. Маршака»


17 листопада, в приміщенні Харківської обласної бібліотеки для дітей, пройшла обласна тематично пізнавально-розважальна програма «Чарівна планета дитинства С.Я. Маршака», присвячена 130-річчю від дня народження видатного поета, письменника, перекладача. Програму підготували методист 1 категорії ОНМЦ - В.А.Кущевська та працівники бібліотеки для дітей в межах навчально-тематичного семінару з підвищення кваліфікації викладачів театральних та телевізійних дисциплін мистецьких шкіл Харківщини та Донеччини. До заходу були залучені учні театральних класів, відділів м. Харкова, Бабаїв, Куп'янська, Люботина, Мерефи. 
Нашу громаду представляли учні театрального класу комунального закладу «Мереф’янська дитяча музична школа» (викл.Ковтун В.О.) – Салюк Софія та Герман, Кривошей Руслан. Учні театральних класів та відділів демонстрували не лише ораторську майстерність, а й акторські здібності. 
Перед слухачами постали невідомий герой, горе-майстер, кіт-кушнір, гіпопотам й багато інших, відомих нам з дитинства улюблених персонажів поета. 
А після дитячих виступів на викладачів й маленьких акторів чекав сюрприз – квест, присвячений творам Самуїла Яковича, від співробітників Харківської обласної бібліотеки для дітей. Це була і захоплива гра з пошуком підказок, і перевірка знань творів С.Я. Маршака, і майстер-клас для викладачів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень