A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування

Дата: 19.09.2017 09:09
Кількість переглядів: 1022

Тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування


18 вересня до Мереф’янської об’єднаної територіальної громади завітали тренери-консультанти програми «Жінки-лідерки» Національного демократичного інституту (США) в рамках програми «DOBRE» («Децентралізація приносить кращі та ефективність» – Олександр Іваніна та Юлія Малько, які провели тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування.
Захід відбувся у комунальному закладі «Мереф’янська міська центральна бібліотека» Мереф’янської міської ради.
Традиційно програма почалася із знайомства учасників та тренерів один з одним та визначення очікувань від тренінгу. Після чого експерти визначили основні цілі та завдання.
На заході були розглянуті: цільовий підхід в управлінні; особливості гендерного підходу в соціально-економічному розвитку громади; інституціоналізація гендерної рівності; стратегічні напрямки розвитку громади та особливості гендерного аналізу в процесі розробки програм чи стратегій розвитку.
Не обійшлося,звісно, й без практичної частини, а саме: інтерактивних вправ, які допомогли засвоїти теоретичний матеріал.
Варто зазначити, що попереду нас чекає ще 2 тренінги даної тематики, які будуть проводитися задля підвищення рівня обізнаності населення стосовно гендерно-орієнтоаного бюджетування. З нетерпінням будемо на них чекати.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень